timmon24 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 1 Chciałem sie zapytać jak to jest z wysyłaniem np SMS np z Polskiej IDEI (bo mam włąśnie z IDEI komóre) do niemieckich sieci telefonów komórkowych Czy jest taka możliwość ? 2 czy jest również możliwośćdzwonienia z polskiej komórki na niemiecką ? komórke (z tego co wiem to mozna na stacjonarny telefon z komórki polskiej do Niemiec ) 2 Jeśli tak jakie są koszty takiego połaczenia :? (chodzi mi o sieć IDEA) bardzo prosze o jakieś informacje odnośnie powyższego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Pytanie normalnie niczym: "czy z polskiego komputera bede mogl wchodzic na amerykanskie strony internetowe?" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 na komórkach zabardzo się nie znam zwłaszcza jeśli chdozi o połaczenia miedzynarodowe chyba pójdę do salonu IDEI i sie popytam jak to w końc uz tym jest bo ja niestety nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Argh, wpisujesz nr kierunkowy i nr osoby do ktorej dzwonisz i czekasz na polaczenie, jaka w tym filozofia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 aha rozumie teraz jeśli dzwonie z komórki w polsce do Niemiec to wpisuje numer kierunkowy do niemiec tak ? potem numer kierunkowy danej miejscowosci i numer osoby dobrze rozumuje ? jeśli z niemiec do niemiec(komórka idea) to to samo tylko bez numeru kier. do Niemiec ? a jak sprawa sie ma z ceną połaczenia w IDEI teraz płące 80 gr za minute rozmowy jak dzwonie po Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Z numerem jest dokladnie tak jak mowisz. Jesli chodzi o ceny, to placisz cene z cennika jak za polaczenie w Polsce + stawka miedzynarodowa TPSA. Po szczegoly odsylam do cennika dla Twojej taryfy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...