Mutos Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ufff, już po ;) Myślałem, że na śmierć się zatyram. Ogólnie wyszła bardzo fajna imprezka - jak ktoś nie był to niech żałuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Ufff, już po ;) Myślałem, że na śmierć się zatyram. Ogólnie wyszła bardzo fajna imprezka - jak ktoś nie był to niech żałuje ;) 1314936[/snapback] Dobra opowiedz cos wiecej :) jak bylo jakie warunki do jazdy itd :) Rozumiem ze zawody byly na hali Mozna bylo smigac spalinkami ? Jakies fotki ? : ) btw ja jezdze wiekszym bratem mt2 - savage'm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Wiesz co robilismy tylko pokaz jak jeździ savage - na tej hali nie ma na tyle dobrej wentylacji, żeby jeździć spaliniakami. Krótka relacja: http://www.modelarskie.pl/index.php?lang=p...&kat_aktywna=30 Ten jeż przy skodzie to ja :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...