Skocz do zawartości
kmx

Po Jakim Czasie Mozna Spalic Procka ?

Rekomendowane odpowiedzi

A my ostatnio eksperyment przeprowadzilismy w szkole, do platikowego kubka woda i calosc na swieczke , stalo to chyba z 10 minut i nawet sie plastik nie zaczał wyginac bo cale cieplo odbierała woda ,w koncu sie zagotowała prawie no i eksperyment sie skonczył ,wiec jesli masz awarie chlodzenia to postan na procku garnek z woda , najporstszy model chlodzenia wodnego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co cos przestawiac w biosie jak i tak komp nie bedzie wlaczany do czasu powrotu coolera?

1305975[/snapback]

ej w sumie gosc ma racje...po co ci przestawiac cops w biosie (3-5 minut) skoto i tak nie pouzywasz kompa...nie qmm za bardzo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego athlona 2000+ podlaczylem na doslownie 5-10 sek zeby sprawdzic czy pojdzie z zastepcza plyta ktora dostalem, bo poprzednia mi sie walnela, komp sie nie odpalil i poczylem taki typowy zapach spalonego proca :mad:

od spodu nabral on taki lekko ciemnawy kolor, poza tym wyglada na dobry,

jezeli juz sie spalil to czy przyjma mi go na gwarancje? czy moga miec jakies ale ze to z mojej winy? i czy jest jakas szansa ze zadziala na wymienionej juz plycie, bo jak sie okazalo to ta zastepcza nie pociagnie mojego proca <_< help plz, pozdro

Edytowane przez amator69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi