grzesiu Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 wole nie, bo drugiego antka z odblokowanym mnoznikiem teraz nie dostane... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 A my ostatnio eksperyment przeprowadzilismy w szkole, do platikowego kubka woda i calosc na swieczke , stalo to chyba z 10 minut i nawet sie plastik nie zaczał wyginac bo cale cieplo odbierała woda ,w koncu sie zagotowała prawie no i eksperyment sie skonczył ,wiec jesli masz awarie chlodzenia to postan na procku garnek z woda , najporstszy model chlodzenia wodnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 W sklepie VICO w lublinie klada kubki z woda na P4 zeby sobie zagotowac wode :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 A po co cos przestawiac w biosie jak i tak komp nie bedzie wlaczany do czasu powrotu coolera? 1305975[/snapback] ej w sumie gosc ma racje...po co ci przestawiac cops w biosie (3-5 minut) skoto i tak nie pouzywasz kompa...nie qmm za bardzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator69 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Ja swojego athlona 2000+ podlaczylem na doslownie 5-10 sek zeby sprawdzic czy pojdzie z zastepcza plyta ktora dostalem, bo poprzednia mi sie walnela, komp sie nie odpalil i poczylem taki typowy zapach spalonego proca :mad: od spodu nabral on taki lekko ciemnawy kolor, poza tym wyglada na dobry, jezeli juz sie spalil to czy przyjma mi go na gwarancje? czy moga miec jakies ale ze to z mojej winy? i czy jest jakas szansa ze zadziala na wymienionej juz plycie, bo jak sie okazalo to ta zastepcza nie pociagnie mojego proca <_< help plz, pozdro Edytowane 17 Marca 2005 przez amator69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...