Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak sprawdzić??? Bez otwierania co siedzi w kompie. Chodzi mi o to, że jak kupuję zestaw w sklepie to, nie widzę co tam wkładają, a jakoś faktura nie daje mi 100 % pewności. Co zrobić aby nie zrobili mnie w bambuko??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Przed zakupem obejrzec niech zaplombuja jak ty sobie go w srodku obkukasz :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak sprawdzić??? Bez otwierania co siedzi w kompie. Chodzi mi o to, że jak kupuję zestaw w sklepie to, nie widzę co tam wkładają, a jakoś faktura nie daje mi 100 % pewności. Co zrobić aby nie zrobili mnie w bambuko??? BO JAK ZAPLOMBUJĄ TO NIC JUŻ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A najlepiej będzie jak znajdziesz sobie sklep gdzie nie plombują komputerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A najlepiej będzie jak znajdziesz sobie sklep gdzie nie plombują komputerów. Takich sklepow jest mnowstwo, raczej tych co plombuja jest malo. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Menadżer urządzeń i szafa gra Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Menadżer urządzeń i szafa gra Pozdrawiam Moze typ sprawdzisz, ale jak niby sprawdzisz czy jest np: karta ASUS-a, a nie jakis MINt lub inny tani klon. Nie mowie, ze nie sa dobre, ale sa tansze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Menadżer urządzeń i szafa gra Pozdrawiam No nie wiem czy tak gra. To co jest napisane w menedzeze urzadzen to jest NIC. I latwo mozna w gumki poleciec. Sam przerabialem moja grafike na Geforca 4 a SB Liva na Audigy. I kumple sie nabierali :-) trzeba to co jest w kompie zobaczyc na wlasne patrzalki i KONIEC. I tez nie zawsze oczy zobacza to co trzeba. Np. zlashowany BIOS na karcie graficznej i inne wałki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Moze SiSoft Sandra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Moze SiSoft Sandra? No to juz lepiej. Napewno dowiesz sie duzo wiecej niz z windowsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 odrobina pracy w rejestrze i z dzwiekowej za 30 zl ma sie dzwiekowa o ktorej mozna sobie pomarzyc :) to samo z innymi urzadzeniami a o windowsie nie wspone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 a nie lepiej kupic wszystkie "klocki" osobno i samemu zlozyc? :D wieksza frajda jest (no chyba ze sie zklada seryjnie :P ) jak sobie sam zlozysz to bedziesz wiedzial co masz, no nie? i taniej nieco bedzie bo ci nie policza za "zkladanie klockow" ;-) a jak sie nie znasz to mozesz poprosic jakiegos znajomego fachowca, albo samemu pokombinowac ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...