Zoltar Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Witam Co muszę zrobić, aby móc oglądać strony w trybie offline w Windows 98SE. Wiem, że niektórych stron nie można tak otwierać. Ale po zmianie windy z Millenium, troche mnie to wkurza, bo mam jeszcze modem, a stałe dopiero pośiadać niedługo będę... Pomóżcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Dodaj do ulubionych, ale w wybierz opcje "udostepnij w trybie offline" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Niestety nie działa... Na Millenium wchodziłem na tweaka, otwierałem kilka tematów i pózniej je czytałem, a tu kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Może sprubuj mozilli. Sciągnij sobie Teleport'em pro. Fajny programik ale potrafi zapchać łącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...