cultraxx Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 czesc mam takie pytanko, w tej chwili mam semprona 2800 ale mam okazje zamienic doplacajac ok 100 zl go na ten sam model ale 64-bitowego, czy to gra warta swieczki,czy odczuje jakas roznice? pozdro!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 To jak niebo a ziemia, nie zastanawiaj się tylko bierz Athlona64 (rozmumiem, że masz platformę s754??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cultraxx Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 tzn plyte glowna mam na socket a ale bede mial n-force3 z socketem 754. czy roznica bedzie odczuwalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Różnica w wydajności będzie na pewno. To tak jak byś miał do wyboru żeby zjeść – zgniłe jabłko (Semprona), a jabłuszko soczyste piękne i czerwonutkie (64-bit). Ja bym wybrał to drugie :-P . Tak na serio to myśl przyszłościowo i dołóż te parę złoty na 64-bit, a dodatkowo do tego nforce3….nawet się nia zastanawiaj tylko bież jabłuszko soczyste piękne i czerwonutkie. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...