S.W.A.T Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Mam skaner CanonColor 3000 i mam problem z zeskanowaniem zdjęcia RTG (rentgenowskiego), macie jakies sposoby żeby ladnie to zeskanowac ? :) Edytowane 2 Marca 2005 przez S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Negatywy ciezko sie skanuje. Trzeba pokombinować. Możesz np, nie zamykać pokrywy skanera. Możesz położyc lustro albo oświetlić dodatkowo z góry. Pokombiuj jakoś tak. Efektów nie gwarantuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Też kiedyś skanowałem i robiłem to w nocy w całkowicie ciemnym pokoju i nie zamknąłem pokrywy skanera -> było widać, ale dość słabo. Tylko nie kombinuj ze skanowaniem "pod kocem" :wink: bo to nie to samo, musisz zrobić to jak zapadnie noc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 hmmm a może - między rtg a pokrywę połóż jakąś kartkę papieru... to tylko domysły nie doświadczenie żeby nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 biała kartka :) lustro może jakaś folia alu :>?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...