Skocz do zawartości
bydlee

Obudowa + Wc Za 600 Zl?

Rekomendowane odpowiedzi

Popraw linka bo nie każdemu może chcieć się go wklejać.

To mnie zastanawia:

Obieg wody jest tak zrobiony aby na każdym komponencie była woda chłodna czyli każdy blok ma swój oddzielny obieg.

Zdjęcia słabe więc mogę tylko gdybać. Czyżby układ równoległy?

Blok na procka projekt własny, frez w kształcie M- imo dobry jakiś czas temu- może nie podołać dzisiejszym procom (jeśli szukasz zestawu do o/c).

radeon 9800 pro 450/950- dzizus, jakie on ma na nim pamięci (chyba że jakiś vmod)?

Obudowa się mi nie podoba- ale to kwestia gustu.

Najlpszą częścią zestawu jest ofkoz BIE2 która stanowi zresztą 1/3 ceny (albo i więcej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzę że kupiłeś ten zestaw za 450 PLN i jak Ci działa ?? Też namierzam się na jakieś chłodzenie wodą - ale ciągle się wacham bo na swoim powietrzu (zalman 7000 CU) mam od 36 stopni IDLE do 39 IDLE do 42 stres i do 46 DUŻY STRES (prime 95 przez 12 godzin). Jak się zakurzy to temp wzrasta max do 48,5 stopnia. Wszystko stabilnie a z procka AMD wyciśnięte 2400 Mhz przy napięciu 1,775 V. No ale chodzi stabilnie przy 2500 Mhz i 1,85V (ale tamperatura wzrasta o 2 stopnie i się trochę boję...) No i działa na 2600 Mhz (1,9V) - ale grzeje się bradzo i nie przechodzi testu PRIME.

No ale czy jest sens inwestować w wodę ??

W budzie mam zamontowane 18 wiatraków, wszystkie z nich w 100 % sprawne nie terkoczą i wogóle - no ale przepływ powietrza jest słyszalny dość dobrze (ale całość chodzi dużo ciszej niż 1 wiatrak na volcano 11 thermaltake'a puszczony na maxymalnych obrotach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi