Gość Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Jakie waszym zdaniem sa najlepsze i najmniej trefne OEM'y DDR ? Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez woj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 z tego co wiem to jedynie na Goodramach moze sprobowac cos pokręcić. Ja mam Vdate ddr400 i ani rusz powyzej 208mhz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 najlepsze oemy to hynixyD43... zresztą mają nawet CL3 jak na porządny shit przystało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) niezły niezły szit ;) ale jak na oem szit są lekko drogawe ;) imo good ram nie jest bad ;) sporo miłem w rękach i nie ma prolemów działają na wszystkim,,, to już coś jak na oem szit ;) z oc najróżniej jes ale ponoć te z nowym pcb to są całkiem całkiem ;) btw. sam zalozylem temat o tanim ramcu i wciąż żyje na pierwszej stronie forum pamięci... może założymy jeszcze jeden?? wspólny ;) Edytowane 5 Marca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Najlepszy OEM to Hynixy D43 :E Jeszcze chyba Samsungi na TCCC powinny ujść w tłoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Mam małe pytanko co do Hynix D43. Czy ofrerowane teraz hynixy 256mb w arescie beda dobrze podkrecalna seria? Czy wejde na nich na 240MHz ? Link do tych hynixow: http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=4...tid=3&grupa=231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 no namey.. hm goodramy, moje dawne 166 smigaly na fsb 207, roznica ponad 51mhz, czyli calkiem niezle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...