wadim Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam, tak los mi daje popalic ze ucze sie w szkole rosyjskiego :( mam na jutro zrobic jakis opis ST.PETERSBURGA ale niestety nic nie moge znalezc na tych ruskich stronach pisza same [ciach!]ły a jak ja patrze w te porąbane literki dłuzej niz 10 minut to .... mnie trafia> Prosze o konktretne linki jezeli mozecie :) z gory dziekuje ! PAKA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 buahaha skad ja znam to :D ruski jazyk fajny jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 buahaha skad ja znam to :D ruski jazyk fajny jest :D 1308735[/snapback] tu nie ma co sie smiagc, tu tylko płakac jak widze te literki to odrazu odruchowo ziewam :( to chyba przez nieprzespane noce przez ten jezyk. W sumie znalazłem juz fajna stronke ale jak macie jakies materiały to dawajcie :) pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 o moskwie to bym miał bo sami to pisaliśmy ale ogólnie ruski to naprade fajny jezyk ale my mamy fajna panią , puszcza nam ruskiepiosenki na klasówkach itp ale ma też wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 No nie wiem. Googla nie masz? Wystarczy wpisać coś takiego: Санкт Петербург Pierwszy link- informacje o mieście- przeglądnij i wybierz co pasuje. 10. link- oficjalny portal administracyjny, a tam w menu jest bardzo ładny link "istoria goroda". Chyba możesz przeczytać i coś wybrać. Jeszcze przy okazji znalazłem rozkład jazdy lokalnej komunikacji. Nieważne zresztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 lenistwo GHAA właśnie się o nim studiuję :D wiem sporo ale nie mam ruskich fontów żeby napisać. wg. mnie takie tematy powinno się zamykać . 'niemniejpozdrawiam' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 no nie wiem czy lenistwo, siedzialem troche czasu zeby cos zlnalezc, wiem ze teraz w polsce odbywa sie jakis konkurs o ST.Ptersburgu i ludzie maja ciekawe informacje naprawde wyszukane. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...