maybach Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Witam! Mam taki problem, ze nie wiem jakim kodekiem video jest zakodowany film Dzien Swira (wielkosc: 341 568 kB). Pewnie ktos z Tweakowcow juz tez go sciagnal z Kazy to fajnie by bylo jakby mi pomogl :D We wlasciwosciach jest napisane ze kodek to DivX, a ja mam DivX-a 5.0, XViDa i jeszcze inne smieci, ale tego filmu nie otwarzaja :cry: Audio jest w mp3 i jest OK Pozdrawiam Maybach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 no cios mi sie wydaje, ze dzis tego filmu sobie nie obejrze :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 www.divx.pl, posciagaj co tam maja, mnie pomoglo z atakiem klonow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak pamietam tez mialem z tym filmem klopot. Wystarczyl DivX 5.02. Najlepiej zaisntaluj DivXPack. Sa tam wszystkie divX'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Powinien pomoc 5.02. Jak ktos juz wyzej wspomnial. U mnie poszedl wlasnie na nim bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 sciagnij sobie divix 5.02 bulid 6 sox dziala myskle ze chodiz o to ze zwykle sa do sciagniecia dixy np 5 bundle czy jakos tak na pro mi spoko chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam taki problem, ze nie wiem jakim kodekiem video jest zakodowany film Dzien Swira (wielkosc: 341 568 kB). Pewnie ktos z Tweakowcow juz tez go sciagnal z Kazy to fajnie by bylo jakby mi pomogl :D We wlasciwosciach jest napisane ze kodek to DivX, a ja mam DivX-a 5.0, XViDa i jeszcze inne smieci, ale tego filmu nie otwarzaja :cry:nimo codec - tam jest wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Tylko NIMO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 no i pomoglo, zainstalowalem NIMO, wielkie thx, a bez klopotow sie nie obeszlo, najpierw instalujac dalem full opcji (tzn. wszystkie mozliwe) no i po instalacji, juz mi zaden film sie nie otwarzal, a WMP i Vplayer sie zawiszal :( , wiec to usunalem i zainstalowalem to co bylo zaznaczone domyslnie i teraz all is OK :D dziwne, nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 no i pomoglo, zainstalowalem NIMO, wielkie thx, a bez klopotow sie nie obeszlo, najpierw instalujac dalem full opcji (tzn. wszystkie mozliwe) no i po instalacji, juz mi zaden film sie nie otwarzal, a WMP i Vplayer sie zawiszal :( , wiec to usunalem i zainstalowalem to co bylo zaznaczone domyslnie i teraz all is OK :D dziwne, nie ? Nie ;) mialem identycznie na 2 komputerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Z kodekami jest troszke innaczzej niż z kaską. Im więcej tym gorzej :twisted: Najlepiej wywalić z systemu wszystkie Kodeki i zapuścić Nimo_pack, a z niego: divix3.11, divix5.02, Xvid + kodek AC3 i tyle! Nie instalujcie różnych pseudo ulepszaczy obrazu, filtrów itp. Efekt może być taki że albo już niczego nie odpalicie, albo będzie chodziło b wolno. Polecam ten sposób -> sprawdziłem na XP i wszystko hula ja trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...