Gość Cherry_Coke Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Ukazal sie nowy zestaw-WC prosto od Polskiego lidera w tej dziedzinie firmy CPC! :mrgreen: do wyboru mamy 2 opcje: Wersja super edyszyn z pozlacanymi blokami! - http://www.cpc.pl/water9.php Wersja bez bloczkow;( ale za to 100 tansza... - http://www.cpc.pl/water10.php ciekawostka techniczna - wg cpc to urzadzenie uciagnie 10bloczkow:) Czysh by Polska odpowiedz na CM - Aquagate;)? ps. moze mi dadza 1 takie za reklame;D ps2. pewnie moj wiatrak jest 2x wydajniejszy niz to pseudo compact-wc:) Edytowane 5 Marca 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 czyli kolejna wersja shitu...czy ktoś to wogóle kupuje jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 skoro istnieja i produkuja to raczej tak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 skoro istnieja i produkuja to raczej tak ... 1311269[/snapback] ej letrev(i reszta ludzi co pluje na cpc) moze tak zanim cos napiszesz to poczytaj troche... bo ja mam cpc w domu tu masz link do mich osiagow z cpc http://republika.pl/bsy/wynik.jpg (wszystko orginalne tylko chlodnica dolozona + 2x 12x12 witraki ) (dodam tylko ze byl to tylko epox 8rda3i i tylko pamieci NO-NAME v-data, i zazsilka szef 360 tak juz z[ciach!]a ze zaapodaje na 12v 11,5v -bez obciazenia ) i za 99 zl mam takie h. chlodzenie od cpc ze jade sobie normalnie 2600mhz z 40 stopni(stress).......... nie pisze tego zeby wywolac wojne...poprostu takie lamerski wypowiedzi..........a nawet tego nowego cpc nie mieliscie w reku.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 no tylko że ty masz do tego chłodnice, a normalnie nie ma...ale sie mylisz miałem w ręku kiedyś to i sama konstrukcja jest jak dla mnie badziewna, a ten zbiorniczek wyrównaczy i te metry rurek...szkoda gadać...zarzuć FSB 250 to wtedy pogadamy o przydatności CPC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 no tylko że ty masz do tego chłodnice, a normalnie nie ma...ale sie mylisz miałem w ręku kiedyś to i sama konstrukcja jest jak dla mnie badziewna, a ten zbiorniczek wyrównaczy i te metry rurek...szkoda gadać...zarzuć FSB 250 to wtedy pogadamy o przydatności CPC... 1312740[/snapback] dobra umowa stoi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 dobra umowa stoi:) 1313372[/snapback] nie ma sprawy, tylko pamiętaj stable i synchro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 nie ma co ale wyglad nowego chlodzenia to calkiem calkiem byle by wlozyli troche pracy w osiagi tego czegos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 zwrociliscie uwage na zapewnia doskonałe chłodzenie serwerów i klastrów PC. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Co o tym myślicie? Cena jest nawet nawet :D Jak by tak jakąs porządną chłodnicę wstawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsmola Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Dla mnie cpc zawsze był shitem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 no tylko że ty masz do tego chłodnice, a normalnie nie ma...ale sie mylisz miałem w ręku kiedyś to i sama konstrukcja jest jak dla mnie badziewna, a ten zbiorniczek wyrównaczy i te metry rurek...szkoda gadać...zarzuć FSB 250 to wtedy pogadamy o przydatności CPC... 1312740[/snapback] a co ma do tego fsb fsb250 to ten epox nie pojdzie ,wiec niedomagania plyty sa wyznacznikiem wydajnosci CPC ?? :blink: :lol: 2600MHz na 1.95v i ile? 40C - nie wierze ,plyta klamie ,albo chlodnica na podworku jest jak jeszcze uzywalem CPC to mialem 50C na 2300MHz na 2.02v - nagrzewnica od fiata125p i wiatrak 120x120 30W - powiew czuc na pół pokoju i jako ze 8kha+,KD7-E i Infinity maja rozrzut temp ok. 1C to moje pomiary uznaje za wlasciwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 a co ma do tego fsb fsb250 to ten epox nie pojdzie ,wiec niedomagania plyty sa wyznacznikiem wydajnosci CPC ?? :blink: :lol: 2600MHz na 1.95v i ile? 40C - nie wierze ,plyta klamie ,albo chlodnica na podworku jest jak jeszcze uzywalem CPC to mialem 50C na 2300MHz na 2.02v - nagrzewnica od fiata125p i wiatrak 120x120 30W - powiew czuc na pół pokoju i jako ze 8kha+,KD7-E i Infinity maja rozrzut temp ok. 1C to moje pomiary uznaje za wlasciwe 1327785[/snapback] 16m super pi przy otwartym oknie komp stoi ponad 4 metry od okna, chlodnica od mitsuma ponad 3 kilo zywej miedzi , 4x120mmx120mm na chlodnicy , 1x120 na bloku nadmuch , to sa ustawienia do bicia rekordow , normalnie jachalem na cpc na 1,85v 200x12,5=2500mhz do 48stopni po np 4 godzinach grania w cos w style c&c generals albo hl2(okno zamkniete koaloryfer w pokoju na maxa) , jak ty dajesz ponad 2V i masz nagrzewnice od fiata 125+1wiatrak to masz 50 stopni w "prezencie" to sie nie dziw ze tak masz!! , pozatym ja mam mobila ktory ciagnie 2ghz na 1,45v (10x200), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 abaddon+ ochlon bo gadasz bzdury takie ze az sie noz w kieszenie otwiera ... po pierwsze nie wciskaj ludziom kitu po 2 to jezeli chcesz mi wcisnac ze masz 40C przy 1.85V z wezykami o srednicy wewnetrznej max 9mm (a pewnie i nie to) pompka pompujaca 300l/h to fajnie masz ... CPC JEST GOWNIANE USWIADOM TO SOBIE... to wodne z rodzaju tych ,które obok takiego moze kiedys lezalo na polce sklepowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 gratuluje wypowiedzi mysle ze duzo wniosla i zostanie na dlugo zapamietana! dla twojej informacji lamo to mam pompke 1200l/h (pisalem wczesniej ze mam zmodyfikowne cpc) ale ty wogule nie przeczytales mojego postu poprostu zobaczyles napis cpc i urodzilo ci sie w glowie te kilka elokwentnych zdan............ abaddon+ ochlon bo gadasz bzdury takie ze az sie noz w kieszenie otwiera ... po pierwsze nie wciskaj ludziom kitu po 2 to jezeli chcesz mi wcisnac ze masz 40C przy 1.85V z wezykami o srednicy wewnetrznej max 9mm (a pewnie i nie to) pompka pompujaca 300l/h to fajnie masz ... CPC JEST GOWNIANE USWIADOM TO SOBIE... to wodne z rodzaju tych ,które obok takiego moze kiedys lezalo na polce sklepowej... 1364252[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) abaddon+ ochlon bo gadasz bzdury takie ze az sie noz w kieszenie otwiera ... po pierwsze nie wciskaj ludziom kitu po 2 to jezeli chcesz mi wcisnac ze masz 40C przy 1.85V z wezykami o srednicy wewnetrznej max 9mm (a pewnie i nie to) pompka pompujaca 300l/h to fajnie masz ... CPC JEST GOWNIANE USWIADOM TO SOBIE... to wodne z rodzaju tych ,które obok takiego moze kiedys lezalo na polce sklepowej... 1364252[/snapback] Akurat tutaj letrev palnąłeś gafe bo do dobrego Wc spokojnie węże 8mm wystarczą i nie ma to wpłytu na wydajność z porównaniu np do 12/16...tylko w naszym pieknym kraju to by od razu węże ogrodowe walili do wc... Natomiast co do cpc to ono ma jakieś słomki o ile sie nie myle 5mm i nawet jak temperaturki są jakieś znośne to jak by sobie kolega milosnik marki kupił np. takiego frosta2silim za 99zl do tego wziął normalne węże i myśle ,że tak z 8-10stopni zjechał na procku bez problemu... A z tymi 40stopniami to też mysle,że płyta przekłamuje... Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) A ja uważam że firma CPC robi naprawdę bardzo dobre zestawy chłodzenia wodnego. Sam mam ich zestaw i jestem bardzo z niego zadowolony, swoim kolegą też poleciłem i są zadowoleni, a są zapalnymi overclockerami jak ja. CPC to naprawdę światowa marka którą może konkurować ze światowymi produktami przy niskiej cenie. Jeszcze raz polecam. Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 eee... chlopaki! na tym forum istnieje dzial chlodzenia wodnego. zajzyjecie tam, pocztajcie, zastanowcie sie i przestancie gdybac a to cos z konkurencyjnego forum: LINK *mam nadzieje ze nie urazam tym postem niczyich przekonan religijnych itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 zapaleni overclockerzy to tacy ktorzy sie pala, lub im jest goraco? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A ja uważam że firma CPC robi naprawdę bardzo dobre zestawy chłodzenia wodnego. Sam mam ich zestaw i jestem bardzo z niego zadowolony, swoim kolegą też poleciłem i są zadowoleni, a są zapalnymi overclockerami jak ja. CPC to naprawdę światowa marka którą może konkurować ze światowymi produktami przy niskiej cenie. Jeszcze raz polecam. 1384075[/snapback] No ludzie, co nikt mi nie pojechał po rodzinie, za wypisywanie takich bredni, no forum spada na psy. Takie głupoty wypisuje, a tu cisza. Nikt się nie dał nabrać. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) cpc moze i by bylo dobre gdyby nie katowali od paru lat tego samego... zamiast uczyc sie na bledach i poprawiac to co do dup*y to oni licza na latwa kase i spawaja bloczki z superturbo rurkami w srodku :lol: Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 cpc moze i by bylo dobre gdyby nie katowali od paru lat tego samego... zamiast uczyc sie na bledach i poprawiac to co do dup*y to oni licza na latwa kase i spawaja bloczki z superturbo rurkami w srodku :lol: 1384616[/snapback] CPC sprawdza sie na celku 600Mhz ale dalej to już porażka:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 CPC to chała, miałem to kiedyś w ręku... niewydajne i do tego brzydkie, to nowe też mi się nie podoba... za darmo bym tego nie chciał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...