Gość Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Yo Mam pytanie czy ktos wie jak ściągnąć górną pokrywkę z socket A pytam się ponieważ gdy robiłem drut moda 1 drucik wpadł mi właśnie w ten socket i musze go wyciągnąć bo nie ciał bym aby doszło do zwarcia :? za wszelkie sugestie wielkie thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 odkurzacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 eeeeee ale o co chodzi mam odkurzaczem zdemontować socketa czy wyssać tego druta :lol: (boshe jak to brzmi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Albo sproboj podniesc bude do dory nogami (tak abys mial socket nad glowa) i dmuchnij mocno pare razy.Mi w sumie tez pospadalo pare drucikow nawet nie wiem gdzie i wszystko chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A juz chcialem robic bratu na kt-400 drut moda :x <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A juz chcialem robic bratu na kt-400 drut moda :x <_< 1311826[/snapback] wsytraszłeś sie? bedzie dobrze za zwaliłem grafike .... :mur: ale juz działa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 to z odkurzaczem to nie najlepszy pomysł bo bo te druciki są w kształcie V więc się pozachaczały o socket i napewno nie da się ich wyciągnąć odkurzaczem jedyny sposub to rozebranie tego socketa ale boje się że coś się ułamie i doopa strace gware. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...