Skocz do zawartości
Gość

monolog...

Rekomendowane odpowiedzi

:cry: Niestety...

Mam dosyć obraźliwych tekstów.Nie podoba mi się to w jaki sposób mnie traktujecie. ale co tu pisać i tak nie posluchacie mnie... Przypuszczam że jestem najbardziej gnębiony na tym forum... Jeżeli nie to powiedzcie mi czy jest tkoś jeszcze bardziej gorszy ode mnie? Nie... Tak się spodziewałem... mialem zamiar podżucić Liskowi moje artykuły ale zbita d*** nie wyślę... Mam dosyć tego i całego świata... Komp zniszczył mi życie i oczy... Reed~Xp nie wiedziałem że jesteś taki sztywniak... nie wiem dlazcego tak głupio na mnie piszesz jakbym był idiotą (A tu zaraz mi napisze że jestem) Odchodzę narazie ale być może wrócę trochę inny (JESZCZE GORSZY) I sie odewdzęczę za wszystkie głupie posty kierowane do mnie... Tak więc odchodzę...na zawsze... na zawsze... na zawszę...(no może nie na zawsze ale na jakiś czas). Tak więc żegnajcie i idżcie własnymi drogami... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta koles masz z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a psychike! to co ja mam powiedziec o klutniach z kaeresem :)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glupio nie moc zmienic innych ? gdybym chcial byc zawsze taki jak kiedys bylem to teraz napisalbym:

"Twoje plytkie dowcipy nikogo nie rozsmieszaja zulu jeden idz sie juz zabij"(byloby ty o wiele bardziej ubarwione dress-speakiem)

Jesli ty tez nie zechcesz sie zmienic to bedziesz sypal dowcipami ktorych nikt nie pojmuje i bedzie ci z tego powodu glupio.

Jednak jesli zmienilem sie i jestem jaki jestem to:

-najpierw napisze zlosliwosc - pozostalosc po dawnych czasach ;)

- nastepnie zwroce ci w powyzszy sposob uwage(a jesli sie zorientujesz co mialem na mysli robiac ta petle zdaniowo-czasowa idz sobie napisz test do MENSY, napewno sie dostaniesz :) )

Mowiac krotko:

Nikogo nie smieszy pytanie "wolicie robic jajecznice przy pomocy swiatla ksiezyca czy slonca ?" I pozniej pojawiaja sie zlosliwosci (bo w koncu ktos stracil pol minuty na przeczytanie twojego postu i nastepne 15 minut na przeczytanie odpowiedzi oburzonych osob ;) ).

Nie masz nic do powiedzenia - nie pisz. Masz jakies pytanie, problem, pomysl - pisz.

Lubisz kiedy nikt nie rozumie tego co piszesz - zglos sie na korepetycje(u mnie tanio;) )

Ps. Jak skaczes z mostu wez sobie zmontuj z drewna skrzydelka. Pryzmocuj je porzadnie do rak. Zrob sobie nastepne skrzydlo trojkotne i daj je miedzy... kolana;) Nastepnie skocz, obroc sie i jak bedziesz mial farta to zaimponujesz jakiejs lasce nie zabijajac sie, ale ladujac na wysepce po drugiej stronie mostu.

Pss. Sciagnij sobie Moody Blue, All Shok Up, Are you lonesome tonigh(laughing version) - Elvisa, Zrob sobie super fryz i od razu spojrzysz na swiat oczyma przystojniaka. Mowie ci wiesz jaki odjazd jak zamiast ty sie ogladac za dziewczynami to one sie ogladaja za toba ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz mnie nikt nie lubi...Prawda?

Moje posty sa do d****

Tak samo i ja.

Mam dosyc.

Jestem wkuzony to co mam robic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po czułych namawianiach przyjaciół i dziewczyny wracam...

Wracam i nie odchodze. I chcialbym przeprosic wszystkich ktorych urazilem tymi textami a przedewszystkim Reeda~Xp. Wszystkich absolutnie wszystkich... Czuje si wolny jak pies (co widac) Swiat jest piekny i kolorowy. Przepraszam, przepraszam i jeszcze raz przepraszam. A to wszystko pisalem z powodu chwilowego zalamania nerwowego.

Tak wiec wracam i nie odchodze.

P.S Zalamanie sie wywiodlo z tego ze szlag trafil mi nagrywarke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

flowermann ja cię rozumiem 8)

dzięki takim pomysłom nabiłeś sobie 10 postów. :D

brawo

ps. napewno odpiszesz na tego mejego to będziesz miał 11.

a no i cytat z innego wątku

> Ja nie mam tego wiec niestety nie podpowiem ci <

i to wszystko (zawsze jeden do przodu)

brawo

facet ja sie fcale nie dziwie ze ty chcesz sie zabic.

Ja tez bym sie zabil, jak bym mial tak nawalone.

Kufa ja bylem na tym forum jako chyba 11 zapisany a mam cos okolo 40 postow. Dlaczego? Bo wypowiadam sie tylko wtedy gdy mam cos do powiedzenia a nie pier**** glupot. :twisted:

NNNo dobra troche mi przeszlo. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...