Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 :cry: Niestety... Mam dosyć obraźliwych tekstów.Nie podoba mi się to w jaki sposób mnie traktujecie. ale co tu pisać i tak nie posluchacie mnie... Przypuszczam że jestem najbardziej gnębiony na tym forum... Jeżeli nie to powiedzcie mi czy jest tkoś jeszcze bardziej gorszy ode mnie? Nie... Tak się spodziewałem... mialem zamiar podżucić Liskowi moje artykuły ale zbita d*** nie wyślę... Mam dosyć tego i całego świata... Komp zniszczył mi życie i oczy... Reed~Xp nie wiedziałem że jesteś taki sztywniak... nie wiem dlazcego tak głupio na mnie piszesz jakbym był idiotą (A tu zaraz mi napisze że jestem) Odchodzę narazie ale być może wrócę trochę inny (JESZCZE GORSZY) I sie odewdzęczę za wszystkie głupie posty kierowane do mnie... Tak więc odchodzę...na zawsze... na zawsze... na zawszę...(no może nie na zawsze ale na jakiś czas). Tak więc żegnajcie i idżcie własnymi drogami... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Klijent poprostu mnie bawisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 dam Ci radę: Jeśli życie Ci zbrzydło i stało się piekłem wsadź glowe do kibla i jebnij się deklem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 dam Ci radę: Jeśli życie Ci zbrzydło i stało się piekłem wsadź glowe do kibla i jebnij się deklem :D Zajebisty tekst :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 dam Ci radę: Jeśli życie Ci zbrzydło i stało się piekłem wsadź glowe do kibla i jebnij się deklem :D Dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Nie wiem o co tu chodzi ale jestem zdruzgotany wypowiedzia flowermana. Chociaz nic do niego nie mam, spoko koles tylko dziwne posty pisze :P Pozdro flower. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Dzieki za slowa utuchy ale odchodze. Zegnajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Flowerman, nie odchodź, obraziłeś się czy co? To normalka że jeden piszę na drugiego. zpamiętaj : "jak Kuba Bogu - tak Kuba Bogu" (chyba coś pokręciłem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ta koles masz z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a psychike! to co ja mam powiedziec o klutniach z kaeresem :))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 he, he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Zastanowie sie ale sie obrazilem na reed~xp za jego obrazliwe texty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 widzisz reedXP koles popelni samobojstwo :) a ty go bedziesz mial na sumeiniu heheh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 po1.ja nie mam sumienia odplynelo w dal przy pisaniu monologu po2 mam dosyc reeda~xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 po1.ja nie mam sumienia odplynelo w dal przy pisaniu monologu po2 mam dosyc reeda~xp A ile ty masz lat, bo zachowujesz się jak 4 letnie dziecko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Glupio nie moc zmienic innych ? gdybym chcial byc zawsze taki jak kiedys bylem to teraz napisalbym: "Twoje plytkie dowcipy nikogo nie rozsmieszaja zulu jeden idz sie juz zabij"(byloby ty o wiele bardziej ubarwione dress-speakiem) Jesli ty tez nie zechcesz sie zmienic to bedziesz sypal dowcipami ktorych nikt nie pojmuje i bedzie ci z tego powodu glupio. Jednak jesli zmienilem sie i jestem jaki jestem to: -najpierw napisze zlosliwosc - pozostalosc po dawnych czasach ;) - nastepnie zwroce ci w powyzszy sposob uwage(a jesli sie zorientujesz co mialem na mysli robiac ta petle zdaniowo-czasowa idz sobie napisz test do MENSY, napewno sie dostaniesz :) ) Mowiac krotko: Nikogo nie smieszy pytanie "wolicie robic jajecznice przy pomocy swiatla ksiezyca czy slonca ?" I pozniej pojawiaja sie zlosliwosci (bo w koncu ktos stracil pol minuty na przeczytanie twojego postu i nastepne 15 minut na przeczytanie odpowiedzi oburzonych osob ;) ). Nie masz nic do powiedzenia - nie pisz. Masz jakies pytanie, problem, pomysl - pisz. Lubisz kiedy nikt nie rozumie tego co piszesz - zglos sie na korepetycje(u mnie tanio;) ) Ps. Jak skaczes z mostu wez sobie zmontuj z drewna skrzydelka. Pryzmocuj je porzadnie do rak. Zrob sobie nastepne skrzydlo trojkotne i daj je miedzy... kolana;) Nastepnie skocz, obroc sie i jak bedziesz mial farta to zaimponujesz jakiejs lasce nie zabijajac sie, ale ladujac na wysepce po drugiej stronie mostu. Pss. Sciagnij sobie Moody Blue, All Shok Up, Are you lonesome tonigh(laughing version) - Elvisa, Zrob sobie super fryz i od razu spojrzysz na swiat oczyma przystojniaka. Mowie ci wiesz jaki odjazd jak zamiast ty sie ogladac za dziewczynami to one sie ogladaja za toba ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Odpowiem wam...I'm death!!! Dobiliscie mnie. Zegnajcie... P.S Laski i tak za mna ganiaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Hehe, wiadomo ze sobie jaja robi z nas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 OOOOOOOOOOOOO......... jaka fajna ta rzeka... Bul bul BUL... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 No ale takie posty to juz przesada. ZAMKNAC TEN TOPIC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Juz mnie nikt nie lubi...Prawda? Moje posty sa do d**** Tak samo i ja. Mam dosyc. Jestem wkuzony to co mam robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Po czułych namawianiach przyjaciół i dziewczyny wracam... Wracam i nie odchodze. I chcialbym przeprosic wszystkich ktorych urazilem tymi textami a przedewszystkim Reeda~Xp. Wszystkich absolutnie wszystkich... Czuje si wolny jak pies (co widac) Swiat jest piekny i kolorowy. Przepraszam, przepraszam i jeszcze raz przepraszam. A to wszystko pisalem z powodu chwilowego zalamania nerwowego. Tak wiec wracam i nie odchodze. P.S Zalamanie sie wywiodlo z tego ze szlag trafil mi nagrywarke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 no comment jezeli uwazasz ze cie gnebie to sorry, mi to w zasadzie i tak ........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Flower na twojej psychice przejechal by sie nie jeden dobry psycholog :D Ze ta biedna kobieta z Toba wytrzymuje :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 No...no comment Ael Reed~Wp przeprosiny przyjalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 flowerman czy z Tobą wszystko ok? lub czy może z nagrywarką ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Raczej ze mn wsio spox ale nagrywara roz****** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 flowermann ja cię rozumiem 8) dzięki takim pomysłom nabiłeś sobie 10 postów. :D brawo ps. napewno odpiszesz na tego mejego to będziesz miał 11. a no i cytat z innego wątku > Ja nie mam tego wiec niestety nie podpowiem ci < i to wszystko (zawsze jeden do przodu) brawo facet ja sie fcale nie dziwie ze ty chcesz sie zabic. Ja tez bym sie zabil, jak bym mial tak nawalone. Kufa ja bylem na tym forum jako chyba 11 zapisany a mam cos okolo 40 postow. Dlaczego? Bo wypowiadam sie tylko wtedy gdy mam cos do powiedzenia a nie pier**** glupot. :twisted: NNNo dobra troche mi przeszlo. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Ok.Panowie czas chyba zakonczyc ten watpliwie sensowny watek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...