pxr_1 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam, mam pytanie (problem) szukam aplikacji ktora bedzie konczyla działeanie programu (programow) o okreslonej godzinie, nie chodzi mi o zamykanie czy restartowanie systemu, czy istnieje takie cos ?? albo czy idzie takie cos wywołac ?? jakis skrypt ?? Bardzo mi na tym zalezy, prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Pxr_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ja często używam programu PowerOff, który pozwala na wyłączenie, zresetowanie kompa o określonej godzinie, którą sobie ustawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pxr_1 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Nie chodzi mi o wylaczenie kompa czy zrestartowanie, chodzi mi o wylaczenie dzialajacego programu... wie ktos ?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...