Psysiu Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 :mur: Planuje zakum monitorka LCD, slyszalem ze Magi sa naprawde dobre, i narazie niespotkalem sie z negatywna opinia na ich temat, moze ktos wie cosik wiecej Ponizej wrzucam linka cuda ktore sobie upatrzylem - Mag PS776 http://www.magi.com.pl/prod.php?nid=15 z gory dziekiuje wszytkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No akurat o lcd tej firmy nic nie wiem - mam jeden crt w domu tej firmy i musze powiedziec ze to typowy monitor low-end. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Mam MAGa PS576 od około dwóch lat. Jakoś obrazu jest bardzo dobra, smużena nie widać. Gdy go kupowałem kosztował prawie 1800 zł (15"). W tym czasie 17" kosztowała około 2500 zł. Niestety mój przedmówca chyba nie bardzo się orientuje w produktach firmy MAG, która akurat specjalizuje się w monitorach i to wcale nie z segmentu LOW END :) Niestety jej wyroby nigdy nie były najtańsze, stąd niezbyt wielka popularność wśród polskich nabywców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Siemanko, Ja jestem uzytkownikiem 17" CRT na kineskopie FD Trinitron od 6 lat i powiem jedno: Ta firma zawsze robila zajebiste MONITORY CRT , co do LCD sie nie wypowiem. Ale CRT ma nienaganne, no i niestety nie byly nigdy tanie..... Ale to stare dzieje Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 No akurat o lcd tej firmy nic nie wiem - mam jeden crt w domu tej firmy i musze powiedziec ze to typowy monitor low-end hehehhe :lol: Mag robi świetne monitory CRT nie wiem jak LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 No akurat o lcd tej firmy nic nie wiem - mam jeden crt w domu tej firmy i musze powiedziec ze to typowy monitor low-end. 1320512[/snapback] ja poprzednik u góry heheh żaden low end.Ta firma robi bardzo fajne monitory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Mam MAGa od 4 lat izero problemów, a co do low-end to ten low-endowy monitor kosztował wtedy 150 pln wiecej niż srednia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...