Skocz do zawartości
Vampire1984

Ktora Plytke Polecacie Do Podkrecania Semprona 300

Rekomendowane odpowiedzi

Ktora plytke polecacie do podkrecania Semprona 3000+(12x166=2GHZ) lub ewentualnie Bartona Mobile 2400+ lub 2500+.Pod ktora lepiej kreci sie procek?Bo teraz mam Asua A7N8X Deluxe i sempron idzie mi max 11x190 na 1.85v a inni robia lepsze postepy z tym sempronem dlatego chce zmienic se plytke.Oto spis plyt:

- ABIT AN7

- ABIT NF7-SL(v2.0)

- ASUS A7N8X E Deluxe

- Epox 8RDA3+ PRO

- Epox 8RDA6+ PRO

- DFI LanPartyn Ultra NF2

Moze jakas inna polecacie do krecenia.Mi bardzo przypadla do gustu Epoxa 6+ bo ma 4 fazowe zasilanie.Nie wiem a jak wy myslicie?

Sprzet to:proc(jak wyzej+Arctic Cooper Silent z reg obr LED),plyta(jak wyzej+w newralgicznych pkt radiatory),Radek Gigabyte R9550(Blue Orb ktory nie chodzi bo nie musi:) ),2x512 Kingston CL2.5,CDROM Lite On 52x,obudowa akrylowa z 4 wiatrakami Cooler Master niebieskie,ToPower 350W.Chyba o niczym nie zapomnialem:)

Prosze o pomoc bardziej doswiadczone osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz ABITA AN7 / NF7 - S / DFI LANPARTY NF2 (do krecenia chyba the besto ja  mam teraz abita i jest cool)

1317440[/snapback]

No do takich wynikow jak masz w podpisie to by Ci ECS starczyl.

Szczerze ziomek jak chcesz wysokie FSB robic ( na co nie wskazuja ani twoje pamieci ani chlodzenie procka ) to najlepsze DFI. Najlepiej wez NF7 bo najtaniej pod socketA jesli sie w ta podstawke ladowac jeszcze chcesz.

W razie pytan gg 644057 ( niewidoczny czesto ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi