Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 A więc sprawa przedstawia się następująco chce się przesiąść z mojego leciwego celka 300a na coś "nowocześniejszego" a mianowicie na jakiegoś celerona II i zakręcić go i właśnie nie wiem jaki celeron tu bedzie odpowiedni myślałem o celku II 533a ale go jak na lekarstwo :cry: A więc co polecacie do kręcenia? Aha jakie przejściówki polecacie tak do 80zł ??? Będe kręcił na sprzęcie w opisie rzecz jasna. P.S. tulipany i celki pod ppga odpadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 to ja sie tez dolaczam do posta z uwagi ze bede robic to samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 No to celek 800 FC-PGA. Puszczasz go na FSB 133, ponoc jest wielka szansa na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 jeśli zależy ci na większej wydajności tego kompa to podkręcaj 800 a jeśli ma to być do zabawy w oc to 533A. Mój procek śmigał stabilnie na 880 ale póżniej były jush problemy :( głównie związane z słabym chłodzeniem i zasilaczem. Niedługo zmienie sprzęt to wrzyce do starego kompa nowy zasilacz i WC, wtedy sie pobawie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...