al_legro Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 czesc, mam pytanie: czy spotkal sie ktos (fizycznie ;P) z discmanem "first austria FA 2062"? Jesli tak, to prosze o komentarze & opinie o nim bo slyszalem o nim sprzeczne zdania (jedni mowia ze to totalny shit porownywany z tajwanskimi odwtarzaczami z bazaru a jedni mowia ze to bardzo dobry wybor) a przymierzam sie do zakupu odtwarzacza. Ewentualnie prosze o rady odnoscie kupna (w miare) taniego odtwarzacza dobrej jakosci cd/mp3, najlepiej z radiem. z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No First Austria do producentow topowych urzadzen nie nalezy. Ich wynalazki nie maja opinii najlepszych i najtrwalszych. Z drugiej strony najtansze modele "firmowe" typu Sony i inne nie sa tak strasznie duzo lepsze (szczegolnie teraz, kiedy panuje masowka w dziedzinie produkcji - kiedys roznice w wykonaniu byly wyrazniejsze). Wszystko zalezy od wymagan i sposobu uzywania. Trzeba tez sobie zadac pytanie, na czym mogl oszczedzic producent, obnizajac cene produktu - na pewno nie doklada do interesu i nie uzywa najlepszych mozliwych w tej cenie elementow. Przykladowo roznica moze tkwic miedzy innymi w przetworniku C/A, nie bedzie tego widac, ale bedzie slychac. Trzeba posluchac, pomacac i zdecydowac i trzeba byc krytycznym zarowno dla renomowanych producentow jak i tych mniej znanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mam MP3/CD player samochodowy tej firmy. W cenie 260 pln nie moglem sie spodziewac cudow. Ale teraz wiem dlaczego jest taki tani. Gra bo gra ale zadnych rewelacji. Jezeli masz malo kasy to nie masz wyjscia jezeli masz wiecej a chcesz oszczedzac to nie radze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...