deviancer Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Mam pewein kłopot mianowicie kiedy odpalam film wydaje mi się że tylko przy filmach XVid wyskakuje mi wspaniałe okienko windowsa że program wykonał nieprawidłową operacje ble ble ble w szegółach jest AppName: subedit.exe AppVer: 1.0.0.4040 ModName: neaudio.ax ModVer: 1.0.4.36 Offset: 00008666. Co mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Używać innego odtwarzacza i/lub kodeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deviancer Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 dzieje mi się to od kilku godzin !! Odtwarzacze wszystkie nie dają rady ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 dzieje mi się to od kilku godzin !! Odtwarzacze wszystkie nie dają rady ... 1318955[/snapback] Namieszales cos z kodekami. Ew. jakas aplikacjac. Wywal wszystkie zrestartuj kompa i zainstaluj jakiegos packa np Codec 7.8. Powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...