dymy Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Jak w topicu: chcialbym zmienic z "C:\Program Files" na inny choc system mam na c. powiedzmy "D:\Program Files". how? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Pewnie da sie to gdzies zmienic w rejestrze ale nie wiem gdzie Ja wykorzystalem programik "Tweak-XP 4" : do sciagniecia wersja trial 30 uruchomien wystarczy by zmienic wiele rzeczy zakładka dostosuj windows -> zmiana folderów systemowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) znalazlem :google: zostawie dla potomnych: If you want to change the Default application install from "C:\Program Files", use Regedt32 to navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion Alter the paths at: ProgramFilesDir AND ProgramFilesPath You may also alter: CommonFilesDir :gitarzysta: Edytowane 10 Marca 2005 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...