plaski Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Mam pytanie czy rusze na abicie vh6 celerona tualatina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 najprosciej jak zobaczysz na stronie Abita czy płyta pozwala na obsadzenie tualatina zdaje się też że zależy to od wersji vh 6 model REV numer .Wersja VH6T ma dopiero obsługę tualatina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 myślę, ze spraw amoze być podobna do tej z tulipanem i bx'em spróbuj zamalować zaznaczone w artykule na czerwono piny i moze zadziała. artykuł jest na mojej stronce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 polutujesz troche, poizolujesz i pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...