Rezker Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam!!! Mam radeona 9550 saphire`a i kiedy probuje go krecic ponad wartosc 350 mhz-gpu(za pomoca ati tool)w zaleznosci od sterownikow albo:komp sie natychmist zawiesza albo prze chwile karta jest podkrecona -kilka sekund-i zaraz,jak za sprawa czarodzieja wraca do fabrycznych ustawien.Domyslam sie,ze jest to blokada wprowadzona prze ati,ale wiem rowniez,ze z tej karty da sie wycisnac wiecej niz 350 mhz na gpu.Stad moje pytanie-czy mial ktos podobny problem i jezeli tak ,to jak go rozwiazal?Oczywiscie poza opcja flashownaia biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxem Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) wiatj Rezker mysle iz twe pytanie najwazniejszym na forum sie stanie wiec szanuj forum, bo ono odwdzieczy sie najwazniejszym pro publico bono Edytowane 11 Marca 2005 przez maxem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Witam!!! Mam radeona 9550 saphire`a i kiedy probuje go krecic ponad wartosc 350 mhz-gpu(za pomoca ati tool)w zaleznosci od sterownikow albo:komp sie natychmist zawiesza albo prze chwile karta jest podkrecona -kilka sekund-i zaraz,jak za sprawa czarodzieja wraca do fabrycznych ustawien.Domyslam sie,ze jest to blokada wprowadzona prze ati,ale wiem rowniez,ze z tej karty da sie wycisnac wiecej niz 350 mhz na gpu.Stad moje pytanie-czy mial ktos podobny problem i jezeli tak ,to jak go rozwiazal?Oczywiscie poza opcja flashownaia biosu. 1322760[/snapback] .... a poszukać topiku o radeonach 9550 to się nie chce... podpowiem Ci że jest przyklejony w dziale karty graficzne\ati więc może byś tam zapytał albo chociaż poczytał... na przyszłość szukaj a nie odrazu zakładasz nowy temat PLZ LOCKED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...