C!@zzz Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 cze mam pytanie czy to jest normalnie przy neostradzie 768kb/s ze moge sciogać z maxymalna predkościa 76kb/s ?? w okieku neostrada plus pisze mi jak sciogam z taka predkoscia ze wykorzystuje cale łacze czyli 768kb/s nie wiem czy jakas je*** blokada czy co ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 768kb/s jest to predkosc synchronizacji modemu z routerem po stronie Tps- dla uzytkowanika zostaje oddane 640kb/s czyli 80KB/s wszystko w normie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) 768kb/s jest to predkosc synchronizacji modemu z routerem po stronie Tps- dla uzytkowanika zostaje oddane 640kb/s czyli 80KB/s wszystko w normie masz 1322815[/snapback] Dokładnie ;) Edytowane 11 Marca 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nalezy dodac ze to 700 jest w bitach a sciagasz bajty :wink: Czyli wszystko w normie :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 hehe a ja mam cfosa i jak sie laczy to mi pisze 10Mb/s fajnie nie. nic z tego nie mam ale...jest fajnie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ta ja tez mam i zrobiłem ze mam 640kb/s :lol: ;) Cfos bardzo dobry Emułek i nie ma zwiech na necie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...