Dziuby Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Powoli wkraczają do maszych domów DVR stacjonarne nagrywarki DVD wypierając magnetowidy i tu jest problemik co kupić i na co zwrócić uwagę, więc pytam Mam zamiar kupić coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43913394 Czekam na opinnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie wiem czy takie cos to dobry pomysl , czy ten pionier nagrywa plytki DL wiekszosc filmow ma wielkosc ponad 6GB a plytki DL sa drogie , a tak wrzucasz film na dysk wywalasz niepotrzebne pliki i nagrywasz ma plytke 4,7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nie wiem czy takie cos to dobry pomysl , czy ten pionier nagrywa plytki DL wiekszosc filmow ma wielkosc ponad 6GB a plytki DL sa drogie , a tak wrzucasz film na dysk wywalasz niepotrzebne pliki i nagrywasz ma plytke 4,7 1330518[/snapback] le on ma HDD 80gb, tak więc można na dysku powycinać co trzeba albo na kompie i nagrć na płytkw. Chodzi mi oto czy ktoś miał doczynienia z takim sprzętem, Ma Terminal DV (IEEE1394): Wejście/Wyjście, jak go komp będzie wykrywał czy jako następny dysk czy jako np. kamere mini DV. Byłem w EuroAGD wszystko wiedzą tylko pod komuter go nie podłączali. Nie ma z kim pogadać na ten temat. Chociaż sprzedawca pisze że przywozi sprzęcior do domku i robi prezentacje. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jak sie ma nagrywarke DVD w kompie to nie widze sesu tego kupowania takie moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jak sie ma nagrywarke DVD w kompie to nie widze sesu tego kupowania takie moje zdanie 1330683[/snapback] Moja Pani chce nagrywać "M jak miłość" z TV, magnetowid wysiadł i pomyślała że może coś takiego kupić, to więć myślimy i oglądamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Moja Pani chce nagrywać "M jak miłość" z TV, magnetowid wysiadł i pomyślała że może coś takiego kupić, to więć myślimy i oglądamy. 1330699[/snapback] to nagrywarke musisz kupic :) takie zyce z komornikem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...