metal Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ja mam to co w konfigu poniżej i jestem bardzo zadowolony z tej pł.głównej ! i polceam tą pł.główną :D ... dzięki xan za pomoc kiedy ja wybierałem pł.główną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Hie nie ma za co . A teraz niespodzianka kto wie co to za mobo A7V333-X :) i czym sie rozni od A7V333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Czy do tego Gigabyta moza podpiac system glosnikow 5.1 ??? I jakiej jakosci jest ta wbudowana karta sieciowa ??w pewnym momencie zmienił się układ dżwiękowy na VRXP i w miejsce zwykłego SB128 na Creative (oczywiście zwykły 2kanalowy) - ja mam taki, zaczęto stosować jakiś Avance czy Realtek 5.1 podobno ładnie gra, więc upewnij się przed zakupem jaka to wersja. A co do sieciówki to jest to Realtek 8100BL 10/100 winda XP ją sama wykrywa (2000 chyba też), a co do jakości to po prostu działa bezproblemowo (hm, każda sieciówka działa albo nie, nie widziałem form pośrednich :D :D tak jak to się zdarza z grafami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Kurde sam juz nie wiem !!! co sadzicie o tym: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=106&...ctr_str_numer=5 i co sadzicie o tej plycie: Epox'a 8KHA+ .....uffff :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Kurde sam juz nie wiem !!! co sadzicie o tym: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=106&...ctr_str_numer=5 He to moja ulubiona recka :) , jedyne co ich usprawiedliwia to tylko fakt ze mieli pierwszy rev tek plyty . Pozatym Action wycofal Asusa z oferty , wiecej sie domysl . Jak juz sie tak napaliles na te czytanie recenzji to zobacz o napisal Lisek o plytkach na Kt333 . BTW Kupuj tego Gigabyte nie potrzebnie tobie namieszalem , sorki :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 BTW Kupuj tego Gigabyte nie potrzebnie tobie namieszalem , sorki :( . No co Ty :) dzieki za zainteresowanie i odp. :D Mam juz GIGABYTE a tylko dlatego ze koles w sklepie obnizyl mi cene za ramy (GB byl drozszy od ASUSA). THX wszystkim za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...