Skocz do zawartości
shark31

? Geforce 6600gt Czy Ram ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamilwrc

Moge zrobić tak że teraz kupie GeForca 6600GT GIGABYTE za 599 zł

Ja jestem jakiś nie w temacie czy 6600GT łążą po 600zł O_o

Imho, gf6600 + 512ram. Lepiej wyjdziesz na tym ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem bardziej za tym by teraz kupić 6600 GT (za 579zł dokładnie z pronoxu) a po miesiącu 2x512 (w pronoxie 512DDR za 137zł).

Gdybym miał kupować Leadteka 6600TD za 529 zł (bo w pronoxie nie ma WinFastów) to wolę dołożyć te 50 zł i mieć GT a ram zawsze można dokupić.

Ale skoro mówicie ze bardziej sie opłaca teraz kupić GejForca 6600 + 512mb!!

Sam nie wiem co zrobić. Może inne propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lepiej zostawić radka do lata i wtedy kupić jakąś inną karte a teraz 1024 ramu?

1326526[/snapback]

Kurde kup 1024 mb ramu i gf 6600 teraz sprzedasz stary ram i grafe i troszke kaski odzyskasz . A może jakiś radek 9800 bo nawet niedrogo można non pro dostać i na pro wykręcić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie zamulilem i nie widzialem tego radka w podpisie dlatego napisalem ze 6600 i ram :oops: Jak juz widze tego radka :D to moja propozycja jest taka bierz ram a do lata poczekaj i wtedy lyknij jakas lepsza grafe :wink: Ten radek w koncu nie jest taki zly :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi