Skocz do zawartości
3vil

Radeon 9800 Pro Oem Msi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto kupić tego radeona 9800 pro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44329999 ? Czy nie padnie on odrazu? Polecacia ta karte? jakie sterowniki do mniej sciagnac? Nie mam zamiaru nick podkręcać czy jakies nowe biosy wgrywać! Do tego taki zasilacz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44429790 .

Czy lepiej kupić Sapphire 9600 pro?

Edytowane przez 3vil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dokładnie taką zasiłkę

i sapphire 9800pro - spoko - mozna anwet kręcić o ile nie masz w budzie za dużo złomu <_<

róznica pomiędzy 9600 a 9800 jest kolosalna - przerabialem oba :)

poza tym 9600pro teraz głównie dosepne są advantage i jak sama nazwa mówi - są... okrojone - taktowanie pamięci zamiast 600 jest 400 i wydajność o 20% gorsza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra przeczytalem i nadal mam mieszane uczucia, mojego syfiastego Radeona 9200 SE i tak muszę wymienić, zależy mi na karcie dobrej do gier, glownie CS:S. Czy za 500 zl wyciągne coś lepszego niż ten 9800 pro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra przeczytalem i nadal mam mieszane uczucia, mojego syfiastego Radeona 9200 SE i tak muszę wymienić, zależy mi na karcie dobrej do gier, glownie CS:S. Czy za 500 zl wyciągne coś lepszego niż ten 9800 pro?

1326222[/snapback]

nie ;]

jeżeli nie będziesz podkrecać to i tak Ci styknie

za 500 zł nie dostaniesz porównywalnej karty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi