komar81 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy to mozliwe ze kupilem Kingstona ddr128 mb pc 2100 a dokladnie kvr266x64c25 , a na kostkach na pamiątce to 8O SAMSUNG , bo do tej pory myslalem ze samsung robi pamieci takze dla kingstona ,ale juz mam watpliwosci ..prosze o szybkie odpowiedzi !!! :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy to mozliwe ze kupilem Kingstona ddr128 mb pc 2100 a dokladnie kvr266x64c25 , a na kostkach na pamiątce to 8O SAMSUNG , bo do tej pory myslalem ze samsung robi pamieci takze dla kingstona ,ale juz mam watpliwosci ..prosze o szybkie odpowiedzi !!! :!: Troche sie zgubilem w Twoim toku myslenia. Ale sprobuje wyjasnic. Samsung robi kostki ktorych uzywa we wlasnych modulach pamieci ale sprzedaje je rowniez innym producentom np. Kingstonowi. Kingston sam nie robi kosci a jedynie montuje moduly z kosci roznych producentow. Tak wiec sa Kingstony na Samsungach, na Winbondach i pewnie tez inne... Hope that helps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy to mozliwe ze kupilem Kingstona ddr128 mb pc 2100 a dokladnie kvr266x64c25 , a na kostkach na pamiątce to 8O SAMSUNG , bo do tej pory myslalem ze samsung robi pamieci takze dla kingstona ,ale juz mam watpliwosci ..prosze o szybkie odpowiedzi !!! :!: Troche sie zgubilem w Twoim toku myslenia. Ale sprobuje wyjasnic. Samsung robi kostki ktorych uzywa we wlasnych modulach pamieci ale sprzedaje je rowniez innym producentom np. Kingstonowi. Kingston sam nie robi kosci a jedynie montuje moduly z kosci roznych producentow. Tak wiec sa Kingstony na Samsungach, na Winbondach i pewnie tez inne... Hope that helps Jeszcze są na Nanyach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy to mozliwe ze kupilem Kingstona ddr128 mb pc 2100 a dokladnie kvr266x64c25 , a na kostkach na pamiątce to 8O SAMSUNG , bo do tej pory myslalem ze samsung robi pamieci takze dla kingstona ,ale juz mam watpliwosci ..prosze o szybkie odpowiedzi !!! :!: Troche sie zgubilem w Twoim toku myslenia. Ale sprobuje wyjasnic. Samsung robi kostki ktorych uzywa we wlasnych modulach pamieci ale sprzedaje je rowniez innym producentom np. Kingstonowi. Kingston sam nie robi kosci a jedynie montuje moduly z kosci roznych producentow. Tak wiec sa Kingstony na Samsungach, na Winbondach i pewnie tez inne... Hope that helps Jeszcze są na Nanyach No i jeszcze na INFINEONACH :):):) /mam dwie sztuki i są zaj@#$te/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 dziekuje wlasnie chyba o to mi chodzilo .dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy to mozliwe ze kupilem Kingstona ddr128 mb pc 2100 a dokladnie kvr266x64c25 , a na kostkach na pamiątce to 8O SAMSUNG , bo do tej pory myslalem ze samsung robi pamieci takze dla kingstona ,ale juz mam watpliwosci ..prosze o szybkie odpowiedzi !!! :!: Ja mam pamięci kingstona 256 ddr pc2100 na kościach samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...