MAGIC Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 kupiłem dziś "Audigy 2 ZS" zainstalowałem stery i wszystko ładnie pięknie odpalam sobie Colina 2005 wchodze do wyścigu i reset kompa :-| włączyłem te programiki co były razem z kartą do ustawiania głośników itp. reset kompa :? odinstalowałem stery w tej chwili nie mam muzy włączam Colina2005 wszystko działa a po zainstalowaniu Audigy mam resety kompa :cry: miał ktoś coś takiego ??? jak się tego pozbyć ??? jest jakaś poprawka ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Proponuje zaczac od wizyty w automatycznej aktualizacji oprogramowania Creative: http://tinyurl.com/4je3j byc moze jest na to jakas latka ktora szybko rozwiaze twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 OK dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Moze sproboj przelozyc karte w inny slot PCI (sprobowac warto). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 U mnie karta wpięta w ostatni slot PCI. Zainstalowane mam wszystkie stery (np. EAX4) i oprogramowanie wraz z nowymi łatkami. ZERO problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 colin mam problemy z karta bez wgrania poprawki do EAX4 :(. wystarczy sciagnac z oficjanej strony creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...