Div Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Witam, wszystie tematy przeczytałem od kręceniu Semprona... tam się nie da tutaj też nie tam też nie taka sama historia jak z Celeronem D ;) jak zwykle nie da się ;) dostałem dwa trzy temu tego AMD do zabawy... wczoraj miał 220x9.5 - za mało! ;) dziś jestem na etapie 234.5x9.5 teraz coś ciekawego miał napięcie.... 1.58v!!!! ale.. wiszał się i bajerował.. nie chciało mi się bawić w najmniejsze i chce go wygrzać.. ustawiłem mu 1.7v! działa bez problemu! teraz do chłodzenia go uzywał zwykłego aluminiowego radiatora Cooler Master pod AMD Athlon XP 2000 ;) jakieś pytania? mam ochote od poniedziałku kręcić go już na chłodzeniu składającym się z: Ogniwa peltiera i zestawu WC za 99zł ;) + chłodnica 39zł ;) zobaczymy co z tego wyjdzie... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) no i mamy nastepnego geniusza :mur: bierze pewnie jeszcze zestaw cpc wygrzewanie na 1.7v nie no ludzie "Początkujący uczestnik Grupa: Użytkownik Dołączył: Wczoraj, 12:45" i juz wszystko jasne :mur: i haslo dnia :"tam się nie da tutaj też nie tam też nie taka" Edytowane 16 Marca 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 tja bym radził poczytać trochę forum.i pozatym po co ten temat ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Uwazaj zeby nie zagotowac sobie wody na herbete przy tym wc bo pelt musi byc min 227 watt :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) 1.7V wygrzac ??!! :) A do do tego gotowania cherbaty to sa tansze sposoby , proponuje jakis pret pozwijac w spiralke i zrobic sobie grzałke :) ale poczatkujacy to teraz na powaznie, CPC nie radzi sobie z prockami ktore wydzielaja 80W a ty chcesz tam 4X tyle zapodac :) Co do wynikow - to musi byc naprawde udany egzemplaz... EDIT: A wody nie zagotuje bo blok by musial miec jakas sprawnosc i odbierac cos tego ciepla <Lol2> Edytowane 16 Marca 2005 przez Tahion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 szkoda tylko ze kotles nawet nie wspomnial o prime wiec raczej bylbym ostrozny btw ogniwo do cpc :D to moze zagotowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ciekawe kiedy spyta jak zalozyc ogniwo... pewnie nigdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...