HardStyler Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 no wiec wlasnie - wybralem sobie taki temat na ochotnika - na WC znam sie dobrze - mam duze doswiadczenie , ale nie jestem pisarzem - czy wie ktos moze jak powinna wygladac taka praca ? (pomijajac czesc praktyczna - zmontowanie ukladu) co dac na wstep itd, rozwiniecie i podsumowanie i wnioski - nie wiem jak sie to zabrac ,a pewnie tutaj jest Was kilku, co pisali prace dyplomowe w Technikum i wiedza mniej wiecej jak ukladowo powinna wygladac help ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Praca w czesci teoretycznej powinna przedstawiac stan obecny WaterCooling, opisujesz bloczki, chlodnice, pompy, charakterystyka z krytycyzmem. nastepnie czesc praktyczna, skladasz uklad, robisz testy, pokazujesz wyniki, wnioskujesz, piszesz czego jeszcze brakuje w WC, co powinno sie zmienic, co poprawic, sugerujesz wlasne rozwiazania etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ale bym chciał mieć taką prace :) A co do samej pracy to zgadzam się w 100% z kolegą qaz'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Chyba nie tak dawno byl temat w dziale o WC nt pracy dyplomowej. Jak pogrzebiesz chwile to powinienes ja odnalezc. Tylko niewiem czy tam bylo cos o tym jak to powinno byc napisane. Raczej dyskusja od strony technicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dzieki - znalazlem ten temat - sporo mi sie wyjasnilo i skontaktuje sie z paroma osobami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...