Komet Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Od prawie 3 miesięcy szukam elektroniki do HDD Samsung SV0802N (5400 obrotów na minute), niestety aukcje internetowe zawodzą a serwis tego dysku wyniesie mnie więcej niż koszt nowego. Zależy mi na naprawie tego dyski bo ważne są dla mnie dane na nim zapisane. Czy istnieje jakiś sklep internetowy lub w Warszawie, Radomiu, w którym mógł bym się zaopatrzyć w taką częćś dysku twardego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Od prawie 3 miesięcy szukam elektroniki do HDD Samsung SV0802N (5400 obrotów na minute), niestety aukcje internetowe zawodzą a serwis tego dysku wyniesie mnie więcej niż koszt nowego. Zależy mi na naprawie tego dyski bo ważne są dla mnie dane na nim zapisane. Czy istnieje jakiś sklep internetowy lub w Warszawie, Radomiu, w którym mógł bym się zaopatrzyć w taką częćś dysku twardego??? 1332198[/snapback] http://www.skapiec.pl/site/cat/8/comp/616 tylko caly dysk... ale warto sprawdzic rewizje tzn. porownac dyski w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 www.ebay.com może tam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...