Oort Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 z tego co zdazylem obczaic, redhat 7.3 obsluguje radeona8500. Kiedy moge sie spodziewac obslugi mojego Radka9k? Teraz to niby dziala ale mam max 60 hz i 16 bit w X'ach a to nie o to chyba chodzi :) I jeszcze jedno, przymierzam sie wlasnie do ostatecznego przejscia na Linuxa 8) i chcialbym sie dowiedziec, czy jest tam jakis komunikator kompatybilny z gadugadu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Kiedy moge sie spodziewac obslugi mojego Radka9k?Któż to wie :) Teraz to niby dziala ale mam max 60 hz i 16 bit w X'ach a to nie o to chyba chodzi :)Było - szukaj: modeline chcialbym sie dowiedziec, czy jest tam jakis komunikator kompatybilny z gadugadu?gaim - gg, jabber, icq, msn, aol, irc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 dzieki, wazne ze jest jakis klon gg :) ale icq to chyba nie za barszo kompatybilne z gg jest :wink: a co do radka, to wiem, ze z 8500 juz problemow nie ma ale myslalem, ze moze ktos bedzie wiedzial jak z 9000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 ups, chodzilo Ci oczywiscie, ze gaim jest z nimi kompatybilny, sorki :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...