GenghisKhan Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 od paru dni cos mi sie z laczem skopalo i wysyla mi z niewiarygodna predkoscia download wciaz taki sam (max ~80kB/s) nie wiem co moglo byc tego powodem no ale chyba tylko sie cieszyc;]] wczoraj kumplowi wyslalem 15MB plik na skrzynke i mierzylem czas stoperem (80sekund) czasem 1mb maile ida po prostu w sekunde - pasek wysylania szybko przeleci i juz wyslane zeby nie bylo gadania transfer jest rzeczywisty - wiadomosci docieraja na miejsce docelowe (w jakim czasie - zalezy od serwa) na post.pl dochodza baaardzo szybko moze ktos cos powiedziec o co chodzi :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Zglos to do telepunktu.:} od paru dni cos mi sie z laczem skopalo i wysyla mi z niewiarygodna predkoscia download wciaz taki sam (max ~80kB/s) nie wiem co moglo byc tego powodem no ale chyba tylko sie cieszyc;]] wczoraj kumplowi wyslalem 15MB plik na skrzynke i mierzylem czas stoperem (80sekund) czasem 1mb maile ida po prostu w sekunde - pasek wysylania szybko przeleci i juz wyslane zeby nie bylo gadania transfer jest rzeczywisty - wiadomosci docieraja na miejsce docelowe (w jakim czasie - zalezy od serwa) na post.pl dochodza baaardzo szybko moze ktos cos powiedziec o co chodzi :blink: :blink: :blink: 1332886[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Zglos to do telepunktu.:} 1332905[/snapback] nie ma mowy :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a jaki masz zasilacz ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) 200kB tylko pogratulowac! jak sie zorientuja to zmienia, wiec korzystaj! kilka razy spotkalem sie juz w internecie z informacjami typu, ze download (nigdy upload) przyspieszyl do..., jednak trwalo to zazwyczaj dosc krotko i zawsze po awarii Edytowane 17 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 warez odpal =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 postaw FTP [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...