Bierut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 U*W*A*G*A Sprawa jest pilna mam do oddania pieska, szczeniaczka, mieszańca foksteriera z kundlem. Piesek jest zadbany ma pięć tygodni. Oczywiście odbiór jest w terminie późniejszym, ponieważ piesek musi podrosnąć. Grozi mu oddanie do schroniska, jeżeli nie znajdzie się żaden chętny. Jeżeli nie jest ci obojętny los pieska to proszę o kontakt. Są dostępne zdjęcia pieska na stronie www.foksterier.prv.pl/szczeniak Kontakt maile zforjasz@wp.pl lub na privie Proszę moderatorów o nie usuwanie topica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Nie ma to jak sprzedawac psa przez net co ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Nie ma to jak sprzedawac psa przez net co ? 8)I tu się mylisz drogi kolego, piesek jest za darmo(nie trzeba za niego płacić). Po prostu chce mu znaleźć dobry dom :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 sorki ale nie znam sie na tym i mam jedno pytanko co na to mamusia :? jak znosi ona takie oddanie szczeniaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 sorki ale nie znam sie na tym i mam jedno pytanko co na to mamusia :? jak znosi ona takie oddanie szczeniaka ? Myślę, że dobrze, każdy szczeniak kiedyś musi pójść w świat. Jeśli jesteś zainteresowany to mejl albo na privie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 zajebisty piesek ale mam juz jamnika i nie moge go wziac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Qrcze śliczny psiak. Szkoda że nie mam warunków dla takiego :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Ta, niektorzy mysla ze zwierzeta w necie to tylko jak w GTA3, w petsovernight-dot-com :?. No psiaczek jest przeslodziutki, przypomina mi "Dropsika" mojej bylej... Ehh sam bym go wzial ale ja juz mam psa... :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Qrcze śliczny psiak. Szkoda że starsi nie mam warunków dla takiego :(.Warunkó. Zanim przeprowadziłem się do domku. Przez rok miałem foksa w mieszkaniu i nie stanowiło to żadnego problemu. BTW Troszkę rozmów z rodzicami i już nie długo możesz być szczęśliwym posiadaczem pieska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Nie ma to jak sprzedawac psa przez net co ? 8)I tu się mylisz drogi kolego, piesek jest za darmo(nie trzeba za niego płacić). Po prostu chce mu znaleźć dobry dom :!:A to sorki :) Fajny psiak, nawet pokazalem starym, ale powiedzieli ze nie ma mowy :? Chociaz im sie podobal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Qrcze śliczny psiak. Szkoda że starsi nie mam warunków dla takiego :(.Warunkó. Zanim przeprowadziłem się do domku. Przez rok miałem foksa w mieszkaniu i nie stanowiło to żadnego problemu. BTW Troszkę rozmów z rodzicami i już nie długo możesz być szczęśliwym posiadaczem pieska :)Taa, przekonaj moich starych :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Qrcze śliczny psiak. Szkoda że starsi nie mam warunków dla takiego :(.Warunkó. Zanim przeprowadziłem się do domku. Przez rok miałem foksa w mieszkaniu i nie stanowiło to żadnego problemu. BTW Troszkę rozmów z rodzicami i już nie długo możesz być szczęśliwym posiadaczem pieska :)Taa, przekonaj moich starych :(.Nie ma najmniejszego problemu. Powiedz im, że jedno psie życie uratują(ecie) przed wylądowaniem w schronisku, no i możesz jeszcze wstawić gadkę o odpowiedzialnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ludzie błagam weźcie ode mnie tego pieska, bo w przeciwnym razie będzie musiał trafić do schroniska. Poniżej dwie fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Jestem zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ludzie błagam weźcie ode mnie tego pieska, bo w przeciwnym razie będzie musiał trafić do schroniska. Poniżej dwie fotki Fajny piesek ... tylko dlaczego musi trafic do schroniska :? :roll: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 wypasiony piesek :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Będę musiał go oddać jesli nie będzie chętnych, ponieważ nie mogę mieć dwoćh psów(psa i suki) w domu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mozesz zawsze komus pod drzwi podrzucic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Mozesz zawsze komus pod drzwi podrzucic :>Wole tego nie robić, mojemu kumplowi pod drzwi podrzucili kota... a on podrzucil go komus innemu. Tylko ze to bylo we Wieleniu(on ma tam domek letniskowy), okazalo sie wlasciciel domku, pod ktotrego drzwi podrzucil kotka.... wyjechal i kot... zdechl pod drzwiami. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...