golon Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 WITAM !!! MAM PYTANIE CZY JESLI PO 6 MIESIACACH UZYWANIA KARTY SIECIOWEJ W MOIM PRZYPADKU NAJTANSZEJ KARTY NA RYNKU REALTEK JEST MOZLIWE ZEBY ONA POWOLI SIE KONCZYLA ?? OD KILKU DNI IKONA W PASKU ZADAN POLACZENIE SIECIOWE CO JAKIS CZAS WYSWIETLA ZE KABEL SIECIOWY JEST ODLACZONY I GDY WYLACZE UZADZENIE I PONOWNIE WLACZE TO DZIALA ZNOWU ALE TO JEST CORAZ CZESTSZE CZY TO WINA KARTY ?? CZY JAKIEGOS ROBAKA W SYSTEMIE ?? A MOZE KUPIC JAKAS DROZSZA NP: D-LINK ?? POMOZCIE I Z GORY DZIEKI ZA INFO I RADE !!! POZDRO GOLON-KIELCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Po pierwsze to wyłącz CAPS LOCK!!! Bo źle się czyta i oznacza krzyk. Szanse na to że sieciówka pada są raczej niewielkie (a jeśli nawet to koszt 30PLN to znowu nie aż tak wiele). Na Twoim miejscu zrobił bym porządek w systemie, format napewno jej już nie zaszkodzi. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Sprawdz inna sieciowke, jak bedzie to samo to raczej wina switcha/kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq1989 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ja też miałem kartę tej firmy i od nowośći nie wykrywało kabla. Formaty ie pomogły. W serwisie powiedzieli, że karta jest sprawana. Moja rada to miej już przygotowane 30 zł na nową karte sieciową, chyba że format pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...