Moog Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44482964 czy rzeczywiście do czegoś się nadaje ? Spełnia zadania opisane w aukcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Moim zdaniem to jakiś kit, co wciskają ludziom:(, ale pewnie są mądrzejsi ode mnie i sie wypowiedzą:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Było już to kiedyś reklamowane, to jest takie sprzętowe zabezpieczenie dysku przed modyfikacjami, przydatne w kawiarenkach. Czy działa, pewnie tak ale czy wszystkie reklamowane funkcje spełnia to nie wiem. Tyle mojego, moze ktoś to miał na forum i przetestował? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 niee.. dlaczego kit?? daawno daawno temu w jakims poczytnym pismie widzialem test takiego cudenka - wtedy bylo to kosmicznie drogie i tylko dlatego nie zyskalo popularnosci... teraz widze ze cena przystepna(na jakichs zagranicznych serwisach widzialem tez cos podobnego za ok. 15$, a tu w allegro 63zl). wg owego testu ktory widzialem rzecz byla naprawde skuteczna i blokowala wiele prob przejecia systemu - po kazdym resecie wszystko pieknie sie przywracalo... sprawa idealna do kafejek, albo kiedy w domu przded kompem siedzi maly szkrab :) a nie usmiecha nam sie reinstalowac systemu co jakis czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...