slayne Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Skad ściagnąć pełny filmik ??? po obejrzeniu trailera zatkało mnie czegoś takiego dawno nie widziałem ale ja chce całość obejrzeć na kazzie nie ma a edonkey cos nie bardzo mi dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Caly film jest bardzo krotki wiec moze widziales nie trailera a pelna wersje...w necie tego nie widzialem jeszcze. A jednak jest w necie ale na EDonkey, jak masz z tym P2P problemy to sprawdz czy pomoze zmiana klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 widzialem trailerka bo trwa tylko 1.30 a pelny filmik trwa 6.30 ale tak mnie zaciekawil ze musze go miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Wlasnie ciagne z edonkeya :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 jakiego uzywasz serva do edonkeya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Skad ściagnąć pełny filmik ??? na kazzie nie ma A ja znalazłem na Kazie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja tez znalazlem i prawie sie sciegnelo ale transfer strasznie cienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A jaka jest nazwa pliku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a kazie znalazlem o trzech nazwach the cathedral.avi cathedral.avi cathedral_full_divx.LeDreactor.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 The Cathedral - wielkość 53,5MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no i doczekałem sie udało mi sie sciagnac filmik swietny z glebokim przeslaniem SSUUUUUUUUUPPPPPPEEEEEERRRRRRRRRRR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 hmm, witam :) czy mógłby ktoś wrzucić Katedrę na ftepa (tak na chwilkę) ? niesetety nie mogę korzytać z osiołków i innych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...