Gość Manekin Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam! Jak myslicie oplaci sie zmienic Bartona 2500Xp na Athlona 64 bit?? Sam nie wiem co myślec o takiej zmianie czy bedzie oplacalna bo wydajnosciowo napewno tak. Jak sie beda zachowywaly 32 bit procki na systemie 64 bit?? pozdrawiam Dawid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De_Xter Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wiec zalezy czy krecisz tego bartona i na ile. Jesli jest to dobra sztuka to sie nie oplaca za bardzo. No i jesli bedziesz kupowal A64 to tez lepiej zaopatrzyc sie w dobre pamieci, plytke i procka. Co do zachowania na 64 bitowym systemie to wydaje mi sie, ze bedzie pracowac tak jakbys system byl 32 bitowy. Czyli jak na normalnym xpeku. To samo bedzie ze wszystkimi nowymi grami i programami. Moze nawet niektorych 32 bitowe procki nie beda w ogole obslugiwac. W razie jakichs pytan wal na gg 644057 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wiec zalezy czy krecisz tego bartona i na ile. Jesli jest to dobra sztuka to sie nie oplaca za bardzo. No i jesli bedziesz kupowal A64 to tez lepiej zaopatrzyc sie w dobre pamieci, plytke i procka. Co do zachowania na 64 bitowym systemie to wydaje mi sie, ze bedzie pracowac tak jakbys system byl 32 bitowy. Czyli jak na normalnym xpeku. To samo bedzie ze wszystkimi nowymi grami i programami. Moze nawet niektorych 32 bitowe procki nie beda w ogole obslugiwac. W razie jakichs pytan wal na gg 644057 1336625[/snapback] Taa jasne, 64bitowy system nie odpali się na 32bitowym procesorze to jest pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam! Jak myslicie oplaci sie zmienic Bartona 2500Xp na Athlona 64 bit?? Sam nie wiem co myślec o takiej zmianie czy bedzie oplacalna bo wydajnosciowo napewno tak. Jak sie beda zachowywaly 32 bit procki na systemie 64 bit?? pozdrawiam Dawid 1336616[/snapback] szczególnie się opłaca jeśli dużo nie dołozysz do tego interesu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...