kreatin Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam! Mam problem ze swoim samsungiem 30 giga. Mianowicie wskutek czestego wyjmowania dysku wylamalo mi sie kilka bolcow laczacych sie z tasma, i teraz dysk nie jest wykrywany w biosie. Czy myslicie ze mozna te bolce sprobowac dolutowac? Z gory dzieki za odp i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 pewnie ze mozna...tylko czy dasz rade?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Kiedys tak zrobilem w samsungu 20gb. Taki myk zrobilem, ze w tasme wlozylem kawalek szpilki. Pomysl o tym. U mnie dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 dosztukuj i będzie chodzić..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...