raf33 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Mam pytanko. Dlaczego na plycie msi kt4av wykrywa mi ze mam 256 ram pc 3500 (twinmos twister pc 3500) ale nie pisze mi nigdzie ze ta sa Twnimosy :-| rzaden becznchmark nie wykrywa! :angry: Czy zmina biosu plyty cos zmienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Bo Twiny nie są wykrywane przez benchmatki. MOje teżnie są. FAbryka to jest parenaście zer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 dzieki :) rzeczywiscie tych zer jest parenascie :) no ale dlaczego testach na stronach internetowych sa screnny z np aidy z nazwa pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Daj Jakis adres, bo niewierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 sory pomyslilem sie! temat do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...