Kwiecień Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Jest na tym forum ktoś z Rudy Śląskiej ?? Kupiłem kolumny od użytkownika Modliszka1001_ i chciałbym żeby je ktoś sprawdził na miejscu :) Stawiam piwo ;) Edytowane 21 Marca 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 mua, moge sprawdzic o ile nie jest to gdzies w odleglych regionach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 też jestem z rudy śl. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Właśnie się dowiedziałem że jest to w Chorzowie ul. Czempiela 5/1 !! A z Chorzowa do Rudy jest 13km w lini prostej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Heh widze że tu jakaś księga gości z R Śl się tworzy to może i ja się wpisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...