..wojtek.. Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Mam komputer: geforce 6600gt pentium 4 3ghz, płytę głowna intele przy grach dołczonych do karty graficznej występuje problem gdy je wyłaczaam komputer sie sam restartuje sterowniki zmienilem nie pogło, wyłczylem automtyczny restrt we własciwosciach ale i tak musze restrtowac bo wyskakuje niebieski ekran .???i mam jeszcze jedno pytanie jaka powinna byc temp procesora i karty graficznej wymienionych wyzej prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Zmień może sterowniki karty graficznej .Mi tez wywalało przy zmianie rozdzielczości .A właśnie spróbuj zmienić rozdzielczość pod windows no i jak ci wywali to sróbuj wgrać jakieś inne sterowniki do karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witam Przyczyną tych resetów i niebieskich ekranów może być jeszcze zasłaby zasilacz. Napisz jakiej mocy i firmy masz zasilacz. Z tego co wyczytałem tu na forum to gf6600 Gt potrzbuja "troszeczke" mocy, a sam procek to tez ma "wirnik w baku". Pozdrawiam Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..wojtek.. Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 sterowniki juz probwałem rozne od tych najstarszych do najnowszych i nie pomagało probowałem tez zmieniac rozdzielczosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) niebieskie ekrany hmm, cos mi tu zasilka pachnie :)) dobrze bybylo jakbys napisal jaka masz Edit: No i Szemhazej mnie wyprzedzil :)) Edytowane 20 Marca 2005 przez picus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 To raczej wina zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..wojtek.. Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 nie to napewno nie zasilacz problem pojawia sie wtedy gdy włacze juz sama gre ale nie wtedy gdy chodze po menu . ale pozniej juz restrtuje sie caly czas nawet gdy wchodze do menu. komputer restrtuje sie tylko wtedy gdy wychodze z gry gdyby to byl zasilacz to restrtował by sie w roznych sytuacjach a a nie tylko przy wylaczaniu gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..wojtek.. Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 oczywiscie ten pierwszy raz kiedy właczam to jest po instalcji a pozniej tak jak wczesniej mowilem restartuje sie przy kazdym wyjsciu z gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ale jak zasilacz masz tez nic ci nei szkoldzi napisac moze faktycznie jest to to ze czasem nie utrzymuje stalego napiecia... mialem podobna sytuacje ze jak byl w stresie to all ok ale potem padało bo napiecia nie byly stabilne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voukodlak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Pierwsze podejrzenie to zasilacz. Ale 6600gt na AGP potrzebuje dodatkowego zasilania molexem. Czy podłączyłeś kartę do zasilacza? Kiedy nie ma 3D samo AGP daje jeszcze radę i dlatego opcje w grach ci chodzą, ale jak uruchomisz 3D no to karta ciągnie z zasilacza. Edytowane 20 Marca 2005 przez Voukodlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 jak sie okaże że ma coś w stylu codeszita 300w to bardzo dobrze że kompa dalo sie wogóle właczyć, sam takiego miałem i przy sprzęcie bartek 2500@2200mhz , 1x512mb, radku 9550xt, sblive, przy właczaniu każdej gry restart, nawet w windowsie restarty ,zmiana zasilacza na najtańszego chiefteca 360w pomogła mi w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Osobiście też chyba będe musiał wymienić zasilacz, dzisiaj włączyłem komputer a za chwile sam się zresetował :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..wojtek.. Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 zasilacz mam 350 w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..wojtek.. Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 własnie a jaka powinna byc temperatura ge forca 6600 w stanie spoczynku ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...