flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Tak czytam i czytam i czytam i czytam i nic w sumie z tego nie wynika poza tym, ze Abit i jego AN8 jest raczej do bani (a nie mowilem?:P). Pytanie proste... Czy jest jakas plyta, ktora by sie WYROZNIALA z posrod innych? Pozdrawiam ;-) PS. Prosze nie zamykac mi watku, bo szukajka... szukalem i czytalem i nie jestem w stanie stwierdzic bez Waszej pomocy. A tak w ogole to ostani watek zostal zamkniety nieslusznie, ale bylo minelo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 nf3 , nf4 moim zdaniem beda najleprze , producenci tylko epox , dfi i msi , reszta szkoda slow , jak chcesz mobo na nf3 mam tanio jedna , daj znac na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) nf3 , nf4 moim zdaniem beda najleprze , producenci tylko epox , dfi i msi , reszta szkoda slow , jak chcesz mobo na nf3 mam tanio jedna , daj znac na priva 1340327[/snapback] Aha... czyli tak jak myslalem... nie ma nic nadzwyczajnego (jak swojego czasu NF7-S) ...? Zaraz... a jak Asusy stoja? Np. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16115 Odpowiadajac na Twoje pytanie - nie dziekuje ;-) Raczej na 10000% bedzie to NF4 (chyba ze NF5 wyjdzie wczesniej niz R520)... W ogole takie male OT, a raczej 2... - NForce 4 Ultra i NForce 4 Sli to to samo jesli nie wykorzystuje sie SLI w tym drugim? - Jak tam z EAX'em w ALC850 jest? Cos czytalem ze EAX3 i EAX4 costam costam Creative namieszalo z licencjami i nie bedzie go w niczym innym niz ich wlasnych kartach??? Czytalem to po francusku, a nie znam tego jezyka, wiec moze cos zle zrozumialem ? :) A no i jeszcze 3 rzecz... chcialbym na tej plycie (ktora wybiore) zmiescic Pentagrama 120mm... Edit: No ale topic mial byc o tym czy jest jakas najlepsza, a nie jaka wybrac ;P Edytowane 21 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak dla mnie najlepsza to mSI K8N Neo4 Platinum.... - do DFI jakoś nie mam przekonania....jak wyjudzie R520 to zmienie sobie na taką właśnie płytkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...