TaYU Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Cóż... sprawa wygląda następująco. Chciałem wstawić na strone element flash i tak zrobiłem. Wszystko pieknie cudnie i wogóle, tylko że na Windzie z SP2 wyskakuje komunikat, że dla mojego dobra, IE ograniczył wyswitlanie zawartości aktywnej itd. Nie wiedziałem, że dotyczy to również flasha <_< Czy da się jakoś wstawić animację (przycisk) na stronę w HTML, aby ten przeklęty komunikat nie wyskakiwał? A tak przy okazji jak go wyłączyć <_< Z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 zajrzyj do opcji internetowych... a wogóle to instalnij operę albo firefoxa :) IE sucks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) zajrzyj do opcji internetowych... a wogóle to instalnij operę albo firefoxa :) IE sucks 1340984[/snapback] Tyle to wiem... ale gdzie.... ? A że IE jest do ... niepodobny, to juz dawno wiem (osbiscie opery uzywam). Po prostu nie chce, aby takie cos mi się pojawiało, nawet jeżeli chodzi o IE. Dobra... poradziłem sobie ^_^ To było tak banalne, że aż wstyd się przyznać do czegoś takiego, ale cóż... przynajmniej już wiem na przyszlość ^_^ Dzięki za uwagę.... Edytowane 23 Marca 2005 przez TaYU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...