ArtekNB Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jakie byście proponowali najlepsze sterowniki do tego radka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 catalysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekNB Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No tak ale z serii 4 czy te najnowsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A Ja bym polecił Omegi. Mogą byc jaknajbardziej najnowsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekNB Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zainstalowałem winXp z SP2 i karta nie chce mi chodzić na żadnych sterownikach:/ Sterowniki nie wykrywają Direct3D co robić ? Poprzednio miałem win98 i na to zainstalowanego xp , ale to chyba nie powinno miec znaczenia czy jest sam xp czy razem z 98 ?? Pomóżcie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Uzywalem n-wersji sterow i nie spotkalem sie z takim problemem. Stery instaluje najnowsze od Catalystow porzez Omegi a na DNA konczac i zawsze wszystko bylo oki. Obecnie siedze na najnowszych DNA. Moglbys jeszcze podac reszte sprzetu. Napisac czy przed instalacja nowych sterow pozbywasz sie starych? Karta krecona czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekNB Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Robiłem format dysku bo chciałem zainstalowac tak żeby był sam WinXP z SP2 no i od tego czasu nie ma Directa3D. Popzrednio był win98 z XP i chodziło dobrze. Karta raczej nie była kręcona chociaż nie wiem do konca. Moze cos z Directem ? Mam 9.0c ten który był odrazu z SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 No i na takim Winodwsie XP + SP2 + DX 9.0c wszystko sie bezproblemowo u mnie instalowało... Moze jeszce raz formacik ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Omegi na Catalist 4.12 beta super stery przynajmniej do Herca 8500LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot123 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak dla mnie to Omegi są najwydajniejsze i daą możliwość podkręcania bez zewnętrznych programów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...