lspider Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Oglądaliście Fakty? Jeśli nie, to poczytajcie! :mur: :mur: :mur: Prywatyzacja PZU - "Andrzej, będą chcieli Cię niestety zniszczyć" Edytowane 21 Marca 2005 przez lspider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 :mur: Teraz wszystkie rozmowy będą nagrywane jeśli państwo Polskie jest aż tak chore... Nowa inwigilacja?? Nowe PRL?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 :mur: Teraz wszystkie rozmowy będą nagrywane jeśli państwo Polskie jest aż tak chore... Nowa inwigilacja?? Nowe PRL?? :mur: 1342272[/snapback] <_< <_< <_< <_< to wedlug ciebie zle ze wyszlo to na jaw?? to jest chore?? jesli tak to :mur: :mur: :mur: i bardzo dobrze...imho kazdy polityk powinien byc na podsluchu...wtedy dowiedzielibysmy sie na pewno jeszce 1000 innych przekretow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Państwo jest chore (zepsute, matactwa i krętactwa) więc trzeba wprowadzać podsłuchy co jest... krokiem wstecz i pogłębia kryzys "elit" politycznych! I to jest właśnie :mur: Czyli zapętlamy się w jakimś chorym kręgu. Z jednej strony trzeba tropić afery, ale to już zaczyna być niepokojące bo "na każdego hak się znajdzie"... a to przecież żywa historia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) to wszystko paranoja. na każdym kroku jakaś afera. niedługo stworzą komisje śledczą aby zbadała prace komisji śledczej ... pomyślcie ile się działo w przeciągu 2 lat w Polsce. Zaczęło się od Rywina i teraz to bez sensacji i matactw to każdy odcinek faktów nie może istnieć. Polacy już się tak do tego przyzwyczaili że nowe sytuacje* nie są zaskoczeniem i wydają się takie normalne .. eh * afery Edytowane 22 Marca 2005 przez GreeN_DG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam Ludzie nie dajcie się im wciągnąc w tą grę.. Niewidzicie co się dzieje. Akurat na czas przedwyborczy zaczynają ciągac cała ekipę rządu po komisjach, na czas przygotrowan przedyborczych pierwszego.. wiadomo gra polityczna. Nikomu tak naprawdę nie zalezy na prawdzie. Przeciez to są politycy. Myslicie ze nie ma jakiegos klubu krakowskiego przedmiecia? lol. ludzie powiem wiecej takich klubów jest wiecej niz posłów w sejmie... przeciez w CAŁEJ POLSCE RĄCZKA RĄCZKĘ MYJE.. się zapytajcie rodziców jak jestescie za młodzi. Pogadajcie ze znajomym z urzedu, ze szpitala, z policji, baa. nawet z SĄDU!! JAk chcecie zniszczyc jakąs bzdurną komisją raka który toczy polskę od czasów wypowiedzenia pierwszy raz w sejmie słowa " liberum veto" ? Nie wiem czemu polscy politycy sa tak głupi i krótkowzroczni. Ale tak jest. I chociaz wy się okazcie inteligentniejsi od nich i nie dajcie się wplątac. Kto przyjdzie po lewicy? Prawica? Skarajna prwaica? A moze skrajna lewica? a moze cos ala samoobrona? i co się zmieni? Obezjyjcie jakikolwiek materiał gdzie spotykają się politycy roznych ugrupowan.. NA jakikolwiek temat by się nie rozmawiało, od posylania naszych rodakó na smierc w iraku, od odbierania alimentów i likwidowania funduszu alimentacyjnego (no ale alcyza na alkohol wzrosła... ciekawe [alkoholizm jest glówną przyczyną korzystania rodziny z tego funduszu]) ci d.e.b.i.l.e zawsze się tylko poklucą ze "wy z SLD to jestescie zawsze tacy" "A wy z Pis to jestescie konfidenty" ... lol... LUDZIE UMIERAJĄ, moja najlepsza koleznak musiala zucic studia na 3 roku bo nie maila pracy a byla za stara wdl nowej ustawy na alimenty za studia zaoczne... ich to nie obchodzi.. I martwi to ze PZU bylo zle sprzedane ... ale jak wieczerzak mówił ze PZU nie wyplacalo polis tylko przedluzalo postepowanie by na lewym koncie zbierac % .. to nawet nikt nie mrugnoł okiem. a to jest sto razy większy przekręt niz jakies akcje. Sto razy gorszym przekrętem jest ciaganie orlenu po sądach za to ze nie wybudowano ropociągu, który by sie nie opłacał a i tak by przechodzila ropa przez terytorium rosji... bezsens.. mówi się o bezpieczenstwie energetycznym.. granie w Command and conquer was nie nauczylo? :) obojętnie od kogo będziemy brali prąd czy ropę.. jesli nie jest zródło na terenie naszego kraju 0 zawsze jestesmy zagrozeni... Kupic f-16 bez prawa modyfikacji softu ... czy wam INFORMATYKOM musze tlumaczyc co znaczy sprzęt bez softu?? to nie jest poddawaniem naszej suwerennosci na probę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Uwielbiam komisje sledcza i ich bezradnosc. Powiem tak. Wiem, ze Ci co sa wzywani nie sa swieci i na pewno zasluguja na to aby ich przeswietlic na wylot aby pozniej zamknac. Ale.... ...smiac mi sie chce jak jeden z drugim debilem w komisji pyta "czy bral Pan lapowke ?", a koles 'nie bede odpowiadal na to pytanie", na to ten drugi "aaa, nie bedzie Pan odpowiadal, dobrze, no to ... (i tu kolejne pytanie). Po prostu wiem, ze koles jest walkazem, ze az mu sie z uszu dymi ale po prostu osmiesza cala ta gromade komunistow, ktorzy sami kradna. I wbrew swojej woli popieram takiego Kulczyka i jego pobratymcow. Leca w ch** jak sie da, waly na skale masowa, okradaja panstwo ale mimo wszystko wiem, ze na to im pozwalaja i niejeden z komisji robilby tak samo gdyby byli nieco bardziej rozgarnieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Dokladnie tak samo uwazam. Ciagle ten sam gabinet i te same konszchty. Dziwne to co powiem ale jedynym politykiem na jako takim stanowisku i robil mniejsze włki to byl nasz kochany Lechu :) ... po prostu nie mail znajomosci i tak rozwiniętej "zdolnosci matactwa" ... Mnie po prostu smieszy to całe szukanie winnych.. prezydent boi się wystąpic przed komisją. chce byc tylem do kamer? boi się swojej niewerbalnej mowy ciała?? Prokuratura jego zonę potajemnie przesluciach!e.. tutaj gosc boi się o SWOJE ZYCIE... ludzie w rosji to przynajmniej Putin się nie kryje ze soim ja... Osobiscie uwazam ze nasz oBecny Prezydent - winny czy niewinny - to swoją odmową - spalił sie politycznie - dał tylko pozywkę do gadania wszelkim "opozycjonistom"... A walki sa wszędzie oni sa wielcy politycy to walą duze wałki. JAk sięnie bopicie o swije zycie :) - to wpiszcie przypadki jakie znacie... zobaczycie jak to forum spuchnie.. przyklad wiekszej miejscowosci obok mojego miejsca zamieszkania. Byl przetarg na wybudowanie rąda i sygnalizacji swietlnej.. Jakas firma wygrała przetarg, rondo ok, wypadki z 3 razy w miesiacu.. bo sygnalizacja swietlna nie dziala... Oficjaklna wersja jest taka ze sygnalizacja by blokowala ruch ... a nieoficjalna jest taka ze sygnalizcja jest zle skonstruowana.. - to są fakty.. ja zadaje sobie tylko jedno pytanie ktos ile dostal za wygranie przetargu przez niekopmetentna firmę, i ile , by nie pociagnąc jej do odpowiedzialnosci... To nie sa przyklady smieszne - na tym rondzie zginela moja znajoma, zostawiając dzieci i męza.. jak tak mozna... ile kosztowalo jej zycie?? Ile kosztowały wałki PZU na niewyplacaniu polis?? jak dlugo musiala czekac wdowa po męzu - ktory byl jedynym zywicielem domu? ile % musial dostac zarząd?? Ile zmarnowanych karier z rodzin dysfunkcyjnych zniszczono przez cofniecie funduszu alimentacyjnego? a w TV publicznej nawet wzmainki nie bylo gdy to bylo glosowane.. tylko polskie radio 3 podalo jedną wzmiankę.. Dają nam informacje które mamy slyszec... i tyle.. poczytajcie sobie Suworowa, poczyajcie podręczniki od manipulacji społecznej, od socjotechniki.. robią z nami co chcą - i to sie demokracja nazywa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Gdzies slyszalem, ze gdyby w jednym chociaz kraju panowala demokracja z definicji to nie byloby juz tego panstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...