Mefisto Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Czy ktoś wie czy jest możliwe stworzenie takiego jakby lanu przez neta rzeby np. można było się widzieć nawzajem w otoczeniu sieciowym, żeby można było normalnie przesyłać pliki itp. Coś jakby tunel z bezpośrednim połączeniem! Czy coś takiego jest możliwe? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Sa programy typu P2P na przyklad Direct connect ktore robia podobne rzeczy. Mozna sie wymieniac plikami ktore udostepnia kazdy uzytkownik komputera. Niestety przewaznie wymagane jest zalogowanie sie do serwera ktory cala akcje koordynuje. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Tak ale nam chodzi o granie, bo Dc to znam i używam ale słyszałem że coś takiego sie da zrobić i wtedy np. nie trzeba seriali w grach bo gra się jakby po lanie! Wiem że są takie programy jak Kali ale mi chodzi właśnie o taki tunel pomiędzy dwoma kompami!!! :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...