stachu91 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam Przed chwila dostalem klawiaturke multimedialna, wszystko ladnie pieknie tylko ze jest zaprogramowana na Szwedzkie litery i inne taki ichnie znaki. Czy mozna to jakos zmienic ?? Oczywiscie to ze mam PL kompa to i tak nic nie daje. Mysle ze to trzeba cos pogrzebac u niej. Prosze o odpowiedz bo ona jest naprawde fajna, az zal taka stracic :cry: . Myslalem czy to nie byloby tak jak w komorce ze trzeba by jej bylo jakiegos softa wgrac ale jednka wole samemu nic nie grzebac. Wole spytac sie fachowcow :-P :D . Z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 kup na allegro naklejki z polskimi znakami i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu91 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nie o to chodzi. Po prostu moj PC nie moze sie z nia "porozumiec po polsku". Jakos nie mozna jej normalnie ustawic zeby klikala ł, ą etc. Tylko klika te u z dwoma kropkami zamiast czegostam itd. Tak jakby pracuje normalnie jak dla Szweda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ja tez mam szwedzką kalwaiture, jak ja podlaczylem to wszystko bylo jak w polskiej tzn. wciskajac klawisz odpowiadajacy polozeniu na polskiej klawie wszystko dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu91 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ok costam namieszalem w opcjach i o dziwo lapie juz "po polsku". Thx za info tak czy siak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Zmiana jezyka klawy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...